- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.39
Те са най големитеПървоначално написано от evalongoriq
и аз винаги като отивам на даскало ги слушам
Супер ти?![]()
Diiddy
![]()
Аз пък вингаи съм 1-ва сема и винаги дремя първите няколко часа, че попринцип лягам към 3-4Първоначално написано от evalongoriq
Мен ме изпитваха по физика и тая нещя да м пише оценка "Алекс, аз съм много доволна от теб и винаги мога ад ти пиша 6-ца, сядай си" и аз като гръмнат...
![]()
![]()
![]()
хахаха ,аз пък да се похваля че по единия предмет дет съм застрашен от 2 на контролното имам 4 ииии май се опраихПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
да,днеска пускаха "Its raining man" и едната вика,какво е по-добре,да валят пари или да валят мъже и другата казва-да валят мъже с париПървоначално написано от chefk0
![]()
иначе съм супер,кво праиш![]()
иииииии да се похваля,в петък най-сетне ще си зема фотоапарата от ремонта![]()
![]()
![]()
На мен ми остава по бел да се спазаря с госпожаа да ми пише оценката от 1-вия срок и съм готов....На бас, че няма да познаете колко ще ми е средния успехПървоначално написано от chefk0
![]()
![]()
![]()
Днес тая по музика вика,който няма тетрадка 5-ца,а който има 6,но аз мойта не я носех и тя вика:Нищо,аз знам че имаш и ми писа 6-ца![]()
МързелувамПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
Какво му има ?
Абе от едно известно време се ще те питам тва на ава ти ли си ?![]()
Diiddy
![]()
еми както си беше наред,изведнъж почна да снима адскиии размазаноПървоначално написано от chefk0
![]()
не,тва е картинка![]()
ЪъЪ окай я дай да те видяПървоначално написано от evalongoriq
![]()
http://vbox7.com/play:299b0f33 мноо яка в топ7![]()
bikini zone touch![]()
Diiddy
![]()
заради фотоапарата нямам нови снимки ама имам стари,ако искашПървоначално написано от chefk0
![]()
http://prikachi.com/files/1611953A.jpg ето ти тая,малко е кифленска ама да не ти прави впечатление![]()
![]()
![]()
![]()
Пия за тебе за най красивия измамник
за онова в което ме превърна,
но няма да се върна![]()
тая снимка е от миналата година (7-ми клас )![]()
нямам търпение да си получа фотоапарата![]()
Първоначално написано от evalongoriq
И аз, и аз !![]()
Теб за 1-ви път те виждам...Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
Че те цяла година ли ти ремонтират фотоапарата?![]()
![]()
абе той се развали и аз го дадох на тате,ама той не живее в нас и само ми обещаваше,че ще го даде на ремонт,но той е адски несериозен и никога не си спазва обещанията и чак преди 2 седмици го е далПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
По някаква случайност и аз я слушамПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Красавица си ама ... много сте малки бе![]()
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
Е, аз от ткаова нещо не мога се оплача, преди 5 мин ходих при баща ми и викам - монитора си замина, той вика - утре ще го занеса на поправкаПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
...Добре, че си иам и лаптоп, че иначе както немога да спя..
![]()
![]()
ее аз съм само 8 клас![]()
![]()
кво да се прави,късно са ме напраили![]()
батковци си имам![]()
![]()
той моя баща винаги казва,утре или обещава нещо,обаче не го изпълнява,ама преживявам го някак сиПървоначално написано от L0ST
![]()
Хайде чао ви за сега, аз излизам, па довечера пак ще се видим![]()
![]()
Еее, тука съм още 2-3 мин, как ще ви заебавам....дайте скайпове, пък ще ви пиша от ГСМ-аПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
![]()