- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.39
получих 3 книжки..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отличничка съм..
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
аз едно получих, но двама души ги нямаха и аз взех вместо тях.. и сега имам 3Първоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Днес снимах тая птичка и тя ми показа среден пръст http://photo-forum.net/bg/index.php?...AGE_ID=1309610Възмутен съм!
Физика..Първоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
И какво имаше?
Вафла..
Аз пък не съм ходил, а тая годин иам сума си му и грамоти от по мат / ит и разни състезания тука![]()
ехх.. умна птичка..Първоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
ще ти покажа книжките ми, защото нямам нищо по-интересно..Първоначално написано от evalongoriq
:P
Що бе физиката е прекрасна наука..Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
Вафла..
Физиката прекрасна....О, боже!![]()
Имам толкоз да уча по физика за сряда, а така ме мързи.....
Като бях 6 клас имаше олимпиада по физика за 6 и 7 клас (еднаква) и аз участвах и единствена от всички се класирах на 2-ри кръг ама г-жата изпуснала да ми каже датата кога да ходя![]()
![]()
иначе ся по физика тая година не съм отваряла учебника,даже още не е прегънатно имам 6-ци
![]()
![]()
утре е неучебен дееен...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако учителката ти е прекрасна, и предмета щ е е прекрасен.Първоначално написано от L0ST
![]()
Вафла..
Може и прекрасен да е, ама хич не го вдявам..по цял час се рова в интернет и най-накрая нищоПървоначално написано от SonataArctica
Аз кат се замисля имам смао 6-ци от както почнахме да учим физика...
![]()
![]()
Пффф... физика.. най-лошия господин..![]()
![]()
![]()
![]()
Даскалат ни по физика е най - чалнатия на света. Само от него може да се научи Физика и да научиш лафове от типа:
" Мъжете обичат да им е широко около врата и тясно около друго място. "
" Не че отзад си лош(а) но отпред си за предпочитане "
" И те бяха като вас и вие може да станете като тях. "
" Много ти мърда оная работа. "
" Алцхаймер! "
" Смъртно опасно е да си прост. "
" Ох! "
" Дробът на пушач прилича на ферментирало акенце. "
" Май си изкарваш месата за продан. "
" На твоята класна всеки ден по една огромна свещ да и палиш. "
![]()