- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.39
И ф нашта мъхла мноо лаятПървоначално написано от Annonimous
![]()
Здравей !Първоначално написано от Petrow
Добре дошъл...
Настани се удобно и се чувствай като у дома си![]()
Значи не ме обичашПървоначално написано от Annonimous
![]()
![]()
![]()
Абе мисли ме за каквато искаш , но си далеч от истината.. Нито съм зубърка , нито кифла.. Тва,че братовчедка ти е такава и тези от махлата ти са такива,не означава ,че всяка 7-класничка е такава !
![]()
Баси логиката,честно!
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Мен пък 2 седмокласнички как ме изгониха от тяхната стаяшото ги поопръсках с вода де..
![]()
![]()
Щом казваш (wasntme)Първоначално написано от DaNGeRousLy
Нагледа ли се на мокри фланелкиПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
да ги беше опръскал с другоПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
110% съгласен !!!!!Първоначално написано от L0ST
![]()
гърлче е Янчето...Първоначално написано от Annonimous
аз беПървоначално написано от Annonimous
![]()
![]()
![]()
Не съм бе, аз пиех вода в стаята им и те се развикаха нещоПървоначално написано от girlche
Пък на мокри фланелки се нагледах вчера...
![]()
@Пламен
Ех... еми не се бях сетил...
Как се казваш 'големия'Първоначално написано от Annonimous
![]()
![]()
брей,къде се нагледаПървоначално написано от L0ST
![]()
Що не са снима с тях
![]()
:P
![]()
и на мен Тошееееееееееееееееееееее ееееПървоначално написано от Annonimous
![]()
Дай жега жега жега жега всички на масата![]()
![]()
Ян ти не знаеш какво означава мокра фланелка
Тааа ето и разказа![]()
![]()
По традиция в Славейков в края на всяка година се събираме полувината даскало и се пръскаме с вода .Миналата година решихме на отбори момичета с/у момчета .Аз бях с едно 3 литра шише и нали се пръскаме сичките мокри от глава до пети.По едно време треа да презаредя отидох напълних шишето ,излизам и виждам пред мене 6 момичета (2 от които с ПАМУЧНИ тениски + много убави бомби) застанили с гръб аз само се приближих и сичките ги полях![]()
![]()
малееее кат ме подгониха
![]()
смятай 1 момче го гонят 6 супер яки
![]()
![]()
след малко кат се успокиихме и седнахме на пейките погледите на сички момчета в/у тея 2-те
бях героя на войната
![]()
![]()
То при нас тва се случва почти всеки ден (когато е топло)... Ем аз си гледах убийствен пъзел на някъв лаптоп в час по рисуване, а един приятел поля една съученичка с вода.... Та...Първоначално написано от girlche
![]()
![]()
за следващия път да знаешПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Алекс кат видиш мокра фланелка (женска разбира се) снимай и пращай !!!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от L0ST
![]()
интересна гледка
![]()
![]()
![]()
ПлОмбаабахти кефа дето ти е било тогава
![]()
![]()
![]()
![]()
Пфф, при вас 1 път годишно? ОМГ, при нас е всекидневно след 20 май.....![]()
![]()
![]()
![]()
не тогава сме най много иначе съм ходил при директорката дет съм пръскал в стаятаПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
![]()
Янчееее беше прекрасна гледка
бтв забравих да кажа че бяха с дълбоки деколтета![]()
![]()
![]()
Прекрасно ГабинцееПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
![]()