- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичате ли самонадеяните момчета (към момичетата)
fenastz е прав-темата е неправилно зададена.Самоуверен за мен е човек който знае какво прави и има самочувствие - все хубави неща.А относно такива навлеци - че на кой му е приятно да му досаждат?!?
Иначе аз гледам да не си пиша повече от няклко минути с момиче към което имам интерес в скайп.Като я няма физическата близост момичето инстинктивно те вкарва в групата на приятелитите,па ти после ходи си искай интимност ..
Айде бе, Кондьо, дай да те видим.Първоначално написано от TalasamchoOOD
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Не, не ги харесвам.
Ам това описание малко не ми се връзва със самонадеян, ама...
иначе се кефя на егоцентрици в умерени граници, та да им подритвам егото "със стил нях нях", интрига да има
![]()
а тоя описания типаж, просто с резачката през главата, то има ли смисъл, кой би се вързал въобще??![]()
еее, мама все ми казва - "На времето имаше една песен Shy guy ..." и това е жалко, 4е сега няма срамежливци (доста са готини) ... жалко е и това геджето ти да има голямо само4увствие и да оби4а пове4е себе си отколкото тебе![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
пич земИ опрай заглавието.
ОН-мии не ,не харесвам такива.Даже хипер много им се дразня-наскоро един така ме намери и като почна само за себе си да дрънка и ме извика на среща-и там продължи да дрънка за себе си.Не не искам такива мизерници повече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не! .. Един дори ми беше предложил да станем гаджета.. след като се запознахме и писахме около 2-3 минути![]()
и на мен са го правили-бахти злетацитеПървоначално написано от fUcKsMiLe
Страшно сте забавни, момичета
Но дано да казвате истината![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Не са ми особено симпатични такива, защото по-голяма част използват скайп, защото не могат да си намерят гадже извън списъка си с абонати или приятели във фейсбук...а за тези, които имат самочувствие с покритие и готовност д "зарибяват" някое момиче, няма да е зле да поизчакат малко със "зарибяването" , защото изглеждат просто глупави, ако момичето има сиво вещество. Не знам аз ли съм гаднярка..., но много обичам да им свалям самочувствието на такива.![]()
![]()
![]()
на мен са ми казвали , че ме обичат след 20 минутен чатПървоначално написано от fUcKsMiLe
![]()
![]()
![]()
по темата : fenastz прав си , темата не е правилно зададена
Memento mei, memini tui!
lichno az s1m s truden harakter....poprincip kato nqkoi mi predloji po skype sreshta vednaga go othv1rlqm :P
харесвам уверени момчета, чието самочувствие е на базата на нещо. такива самодеяни, дето се правят на много вървежни, всъщност са компексарчета, които се опитват да прикрият комплексите си чрез такова държание. не са ми по вкуса.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)