.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски

Такова яке

От много отдавна търся такова яке > http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1167819_n.jpg Извинявам се на djidji_to, че използвам нейна снимка, но наистина съм отчаяна. Къде ли не търсих и никъде няма от такава материя Цветът не е от значение. От София съм. Моля ви, ако някой е виждал да сподели къде и г/д ориентировачна цена. Мерси предварително на всички

Мега фен
    Град
    Earth...
    питай djidji_to

Голям фен Аватара на Ankh
    В Мола няма ли
    Имам същото горнище на анцунг.Аз съм от по-малък град и в момента има в почти всеки магазин,към 35 лв.струват.

Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    питай djidji_to
    Нейното е от 2-ра употреба и се съмнявам да има същото, а моловете всеки ден обикалям и такова няма

виждала съм подобни екипи за по40 лв горнище и долнище....
    а за София незнам!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Molzinka, в Бершка днес видях подобно ( или поне за мен е подобно ) пак с цип, само че с копченца на джобчетата... Супер яко е, 39 лв беше! Ама то е забутано и на пръв поглед мн невзрачно, но го има и ми прилича по модел на това! Даже е 10 пъти по-яко според мен!

edit : Даже супер мн прилича на това, даже имаше същия цвят http://195.149.248.189:8080/2010-05-...8d_409x604.jpg само дето има ципче над гърдата/гърдите! (а то май и това има ) Уникално!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    Град
    София
    прилича на горнище на спортен екип. Успех да намериш някой, на който да не пише бадидас или нещо от сорта. Предполагам, че е до км 30-40лв

Bershka/40 лв от Сердиката
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Имам подобно от Bershka - 30 лв.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Аз имам подобно(бяло) от New Yorker, ама не помня колко струваше.

Град
    в мола на Стамболийски
    Аз ходих в Сердиката в събота. Как не съм го видяла Днес отивам пак. Мерси много

Град
    в мола на Стамболийски
    Ходих вчера до Бершка, но якето не е такава материя. Давайте още идеи къде може да има плс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си