- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Честит празник...
...NOT!!!
Какво точно празнуваме? Толкова ли сме образовани, че тази просвета да я държим на висота, дори и за един ден?
Това е един празник без смисъл. Народна просвета НЯМА.
Предлагам една минута мълчание на този ден, щото най - много това заслужава.
Първоначално написано от babatigosho
е, то и как да има... замисли се малко кой го прави да няма.. само не изтъквай пак другите за виновни, ние сме си виновни - децата на прехода! Нашето поколение разби всичко, ние осрахме (с извинение) пейзажа...
На всеки все другите му виновни, евалата, Бай Ганьо!
За съжаление Tempest е прав/а..И ние до някъде сме виновни за това ниво на нашето образованието..
Ако сега не бяхме такива,този празник щеше да има поне малко смисъл в себе си..Ние сме си виновните..
Не мислиш ли ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не можеш да се бориш с природата.Първоначално написано от SmilezZz
Някои просто не искат да се ограмотят... така да се каже.
И като гледам как с всеки изминал ден държавата ни запада и никой нищо не прави по въпроса... ми иде да се гръмна. Всеки си избира пътя, по който да върви, но не избере ли правилния... няма връщане назад. Всъщност може и да има, но едва ли ще иска да се върне,защото знае,че така му е изгодно.. Това е...
И да се опитваме да променяме някого...едва ли ще успеем.![]()
theImmoral съм забелязала,че се опитва да поправя грешките на всеки,но и той не е безгрешен...Най-добре човек да гледа самия себе си.
Лично мое мнение..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Нито съм се обявил за безгрешен, нито за невинен. Гледам себе си, но всеки човек също така е огледало, в което се отразяват другите - обществото. Аз, за разлика от другите не съм масов егоист и не гледам само своите проблеми, но пък проявявам егоизъм, знаейки, че ако се решат масовите проблеми, то и моите ще се решат.
Поколението ми е едно такова, на хора с оградени мозъци от обществото. Имат само една запомняща частица в това свое съзнание и не помнят как се мисли. Това не е природа, това е простотия и липса на мотивация. Виновни са ВСИЧКИ.
Аз съм просто една черна овца в стадото на народа, ама не мога да се измъкна от това стадо и то ме влачи със себе си. Мога да мисля, колкото си искам, но реалността е винаги друга - фатална.
Първоначално написано от babatigosho
пффф и крайна смзетка ще каже ли някой за къв празник става въпрос![]()
![]()
щото доколкото знам има балове
26.05.10
Ама патко, 24 май да си чувала,че е ден на славянската писменост и култура?Първоначално написано от sladk1KiFlA
Яко са ви промити мозъците на всичките кифли вече
![]()
![]()
патка викай на майка ти ясно ли ти еПървоначално написано от great_mari
![]()
26.05.10
патка се вика само на заслужили, в случая на тебеПървоначално написано от sladk1KiFlA
между другото в мъжки род съм![]()
научи се да пишешПървоначално написано от Tempest
за писменост ще ми говорят![]()
26.05.10
Наистина си патка..Първоначално написано от sladk1KiFlA
Как може да не знаеш,че 24 май е - ден на славянската писменост и култура..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ей ало! Я по-полека,че като те гледам мозъка ти е като пинк-понково топче.Първоначално написано от sladk1KiFlA
Не се прави на велика,ами се замисли над това,че не знаеш какъв ден е 24 май. Срамота е такива като теб да изразяват мнение в тема като тази.
Само доказваш още повече какви хора има..![]()
на мене,на тебе - това са абсолютно правилни форми,тва че не си запозната,че в разговорния език ги използваме съкратено,не е негова работа,че да го обиждаш.И не, няма да говоря на майка ми, а на теб,защото на майка ми съм благодарна,че ме е родила и се е постарала да получа поне малко обща култура за разлика от теб, малоумно същество такова,и не-не смятам да се извиня за обръщенията към тебПървоначално написано от sladk1KiFlA
![]()
С хора,които и името си не могат да напишат не може да се излезе на глава. Не сме толкова прости като теб,че да сме на едно мнение.Първоначално написано от sladk1KiFlA
Скрий се някъде най-добре!
Първоначално написано от sladk1KiFlA
ахайй.. че си ми умно и досетливо..![]()
много ясно, че ще ти кажат, че си тъпа!? как можеш дори да питаш?! и вместо да се засрамиш малко, ти отвръщаш с още по-прости реплики..
скрий съ сладкъЪ кифличкей...
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
и като е такъв ден кво да направа?Първоначално написано от SmilezZz
да танцувам на центъра ли![]()
ден като ден..най хубавото което е неучебен :P
26.05.10
кажи ми, о, пресвета граматико, как се пише правилно?Първоначално написано от sladk1KiFlA
Аз като съм учил правопис и граматика, ти си била още тесто, миличка![]()
Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
Ама ти не разбираш ли?Първоначално написано от sladk1KiFlA
ПРАЖДОСВАЙ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! Хайде! Къш,марш,прус... Как да ти го кажа? Шу! Айде! У лево!
На теб неучебните дни здраво ти вредят малка ,тъпа пръдло!
мале ква си селянкаПървоначално написано от elito0o0o0
къш марш прус..
![]()
![]()
![]()
![]()
и не съм пръдла за твоя разлика![]()
26.05.10
забавно ми стана, че ме поучаваш как да пиша, а не се виждаш какви ги редиш... давай, пиши още, че нещо ми доскуча и търся с какво да се забавлявам![]()
Честит празник !![]()
п.п. sladk1KiFlA - няма смисъл да спамиш в темата и само да се заяждаш.....
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Селянка е майка ти,че не те е научила на нищо хубаво.
По-добре се омитай ,за да не стане лошо за теб кифло мазничка![]()
Айде! Стига си се опитвала да измислиш нещо "умно" с гладичкото ти мозъче! Казах ти бе момиче! Много си ми под нивото. Не можем да бъдем на едно мнение. Айде велика наша просветителке.. време е да си ометеш лайната дето ги изсра в темата и да се махнеш.![]()
селянин като теб не може да пише осевен да се заяждаПървоначално написано от Tempest
и не съм на твойто ниво да се занимавам...чао :P
26.05.10
Права си! Много под неговото ниво си!Първоначално написано от sladk1KiFlA
![]()