Цитирай Първоначално написано от jus7me3
Здравейте. Сега ще ви разкажа за моя проблем и се надявам да ми помогнете като ми дадете добър съвет. Така.. преди време много харесвах едно момче, но се наложи да замина за друг град и изгубих всякаква връзка с него - скайп, телефон и т.н. 3 години се опитвах да му намеря скайпа, ходила съм в предишния град на места, където бих могла да го видя, но не успях. Наскоро, обаче, случайно му намерих скайпа и сега вече си пишем с него. Но все още му нямам телефона и малко ми е неудобно да му го искам, защото се притеснявам, че ще ме отреже и ще ме блокира и отново няма да си комуникираме по никакъв начин. Той не ми е казвал, но мисля, че иска да се видим отново, когато се прибера през лятната ваканция в града. Та въпроса ми е - 1. Как да му поискам телефона? 2. Какво да правя занапред, т.е. да му кажа ли, че го харесвам или да изчакам малко? Благодаря предварително!
Абе моме,ти съмвсем си се вкарала в някъв филм,и кво ся искаш му го и ща блокира ли?! леле,разби ме направо.Та ся сериозно-просто го питаш `искаш ли да се видим `и той ако ти каже` да`,ще кажеш`става ли за всеки случай да си дадеш номера,ако стане нещо` и си готова