- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Моля за съвет!
Така.. преди време много харесвах едно момче, но се наложи да замина за друг град и изгубих всякаква връзка с него - скайп, телефон и т.н. 3 години се опитвах да му намеря скайпа, ходила съм в предишния град на места, където бих могла да го видя, но не успях. Наскоро, обаче, случайно му намерих скайпа и сега вече си пишем с него. Но все още му нямам телефона и малко ми е неудобно да му го искам, защото се притеснявам, че ще ме отреже и ще ме блокира и отново няма да си комуникираме по никакъв начин. Той не ми е казвал, но мисля, че иска да се видим отново, когато се прибера през лятната ваканция в града. Та въпроса ми е - 1. Как да му поискам телефона? 2. Какво да правя занапред, т.е. да му кажа ли, че го харесвам или да изчакам малко? Благодаря предварително!
Еми виж как се ще се държи с тебе, защото по скайп всички са много големи. Най-добре излезте и просто му поискай тела да държите връзка. Можеш да му признаш, че го харесваш, макар че рискуваш да си отхвърлена.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ако искаш да му имаш номера , можеш да му го поискаш нашега.Всмисъл в някъв контекст.Говорите на съвсем различна тема от тази да бъдете заедно и му подхващаш нещо свързано с телефон и без да искаш си написваш твоят номер.Евентуално той би трябвало да ти звънне или да ти прицъка , ако пък не го направи можеш да му го поискаш , няма как да не ти го даде при положение ,че ти си споделила своят.В същност примера не беше много удачен , но предполагам ми схвана мисълта.
Има едно лафче:"Добре ,че са шегите , за можем да си кажем истината"
(не съм сигурен дали беше така , но общо взето би трябвало да си ме разбрала.)
Пак съм аз.
Ключ. С толкова много еднакви теми, по които да следиш за отговори, се притеснявам да не се разстроиш психически.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!