.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Проблем

Проблем

Амм... ще говоря направо значи имам си приятел от доста време и на последък той иска да го правим а мен ме е страх и си мисля , че ще ме зареже ако можете да ми кажете какво да направя много ще ви обичам ...
    Аз съм си аз

Мега фен Аватара на xoxi
    Така, ако съдя по твоите думи, не си много голяма.
    Ако мислиш, че той ще те зареже, ако не го направиш с него, то тогава най-добре ти го зарежи. Не си заслужава да ходиш с някой, който иска да е с теб само заради секса. И докато не се почувстваш готова, не го прави (независимо с този или някой друг). Независимо колко настояват, щом още те е страх и не си сигурна в себе си, си стой мирно на задните части.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Ако те зареже е глупак
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    Ако те зареже е глупак
    Глупак, който я е изчукал и си е направил кефа, нали?

Зарязвай го, щом така си мислиш и щом те е страх.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Vanish
    Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    Ако те зареже е глупак
    Глупак, който я е изчукал и си е направил кефа, нали?

Зарязвай го, щом така си мислиш и щом те е страх.
    Глупак,който няма да я е нае*ал,защото авторката мисли,че ако не му пусне ще я зареже.

По темата:По начина ти на писане и разсъждаване мисля,че си на 12-13 години и определено не ти е време за секс. А ако приятелят ти те обича няма да те зареже,защото не си му пуснала
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Така, ако съдя по твоите думи, не си много голяма.
    Ако мислиш, че той ще те зареже, ако не го направиш с него, то тогава най-добре ти го зарежи. Не си заслужава да ходиш с някой, който иска да е с теб само заради секса. И докато не се почувстваш готова, не го прави (независимо с този или някой друг). Независимо колко настояват, щом още те е страх и не си сигурна в себе си, си стой мирно на задните части.
    Дам, защото ти ще страдаш после, а на него ще му пука на оная работа за теб, защото вече е получил това, което иска.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Имаш си приятел от доста време, но те е страх, че след като правите секс той ще те зареже?

Да ви имам "приятелите" аз...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Имаш си приятел от доста време, но те е страх, че след като правите секс той ще те зареже?

Да ви имам "приятелите" аз...
    +1
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

anonymous708973
    Guest
    Колко години ви е разликата и самата ти на колко си?

Страх те е от самия секс или те е страх, че ще те зареже? Ако е първото, вероятно не си готова (или достатъчно информирана), а ако е второто... дай си сметка защо мислиш така. Често точно това гласче в теб ти казва истината. Какво знаеш за предишните му връзки? Как са приключили, има ли склонноста да зарязва ей-така... Важно е, помисли си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си