.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Помогнете ми моля ви се...

Вече няма никакво значение нищо не пишете по-добре е ако може само някой да ми каже как да изтрия темата...

покани го да изядете по един сладолед. ^^
    или по едно захарно петленце!

Cool story, bro

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    иди при него и му кажи "пич, аз съм Х и много те ХАР... ако изпитваш същото може да станем гж, ако не, що да не сме само фр?!"

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    иди при него и му кажи "пич, аз съм Х и много те ХАР... ако изпитваш същото може да станем гж, ако не, що да не сме само фр?!"

+1
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Иди с твоята приятелка на баскет, когато той е там и й кажи да ви помогне малко. Заговори се с него и така.

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от Tempest

Град
    ForSaken city (:

Re: Помогнете ми моля ви се...

Цитирай Първоначално написано от kikitouuu
    Здравейте аз съм Кики на 12. 6 клас съм и много си харесвам едно момче от 7 клас. В неговия клас мам много приятели... Той е много готин! Да го наречем лицето +. Една приятелка от същия този клас (лицето - ) ми помага, защото го познава... Мисля че знае, че го харесвам и затова се държи странно въпреки, че си има гадже. Една друха приятелка ходи с него на баскетбол и го питала защо ме гледа странно той и казал, че съм му симпатична, а сега го е срам да говори с мен... (не че сме говорили досега де...) А лицето - искаше да ни запознае... обаче лицето + казало, че се познаваме, което не е вярно... Ако може някой да ми помогне с някое съветче как да се запознаем и да му покажа, че го хар... моля ви сеееее
    Така . Обърни внимание на фразите с тъмния почерк в поста ти.
    Първо. - На 12 си и вече мислиш за гаджета и така нататък. Викам да зарежеш `любовта` си към него и да тичкаш при куклите barbie.
    Второ. - Ако забравим за първото, защо е нужно приятелка да ти помага? Ти уста нямаш ли си ?
    Трето. - Има си гадже [блахаха] намери си някое другарче по игране на топка и него обичай. ^^
    Четвърто. - Не е зле да влизаш по-честичко в часовете по Български език, за любов ще мислиш след 2-3 годинки.
    Пето. - Срам го е да говори с теб? Всъщност като се замисля една година разлика не е много. Детски му работи.
    Шесто. - Лъже за да избегне разговора с теб. Или е излъгал, че си му симпатична или както казах малко по горе - детски му работи.
    Седмо. - ХАР си го, знаеш ли, той може да те МРАЗ

Извод.

Раничко ти е още за `любов`. Това твойто мисля, че е само увлечение, което ,не се безпокой, ще мине. Все пак ако толкова го ХАР го заговори някой път... запознайте се и така нататък.

едит: А, да. И не забравяй за часовете по Български. Успех : ) .

Да наистина много смешно като не се интересувате просто нищо не пишете аз искам съвети от НОРМАЛНИ хора...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Явно сте приключили.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове