- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- -ВИЖ-Прах за начинаещи
На 15 съм и искъм да закоравея малко в гръдната област и бицепсите .. СЪС ПРОТЕИНИ , предложете ми нещо за начинаещи,ако може и цена !![]()
Първо е "с протеини". Както и да е, не очаквай, че като вземаш някакъв протеин само, ще стане за 0 време. Порови се в нета има 1000 вида протеини... И стой доста смешно горе широк, а краката ти като на ученичка в балетния кръжок.
n00bs
Вземи си суроватъчен протеин 80 % и консумирай повече млечни продукти!Първоначално написано от Transform
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Да не искаш само с белтъци да оформиш горната част на тялото ? хахах
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Протеините са само малка част от дигането, тренировката и правилното хранене са много по-важни
А на 15 години ти е рано за добавки според мене..
Спести си парите,сезонни билдъро!
Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...
Първоначално написано от fr33runner
\/
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Значи брат щом искаш с ПРОТЕИНИ да "закоравееш" аз ти препоръчвам да нагъваш ЯКО МЕСО,ЯЙЦА,ОРИЗ и тн...!Основно пилешко,телешко...абе квото ти падне...якото е че е не само за начинаещи а и за напреднали и свръх напреднали!За цена не мога ти кажа ама можеш от всяко ЦБА да си купиш
ПС: Хвана ми идеята на поста нали?
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro!
При добро хранене протеиновата пудра не променя кой знае колко нещата, няма да качиш по-бързо, поне не видимо по-бързо. При лошо хранене и протеинът няма да ти помогне. Прави си сам изводите колко ти трябва протеин. Има наистина файда от добавката - много по-приятно е да изпиеш един хубав протеинов шейк след трен, отколкото да вкараш количеството под формата на храна... тегаво е да се яде след трен, затова шейкът е добра алтернатива. Но не бива да замества правилното и обилното хранене, защото така просто не става![]()
Че кое му е тегаватото? Аз винаги съм гладен като звяр след тренировка. И шейкът не бива да бъде алтернатива, а "предястие", ако мога така да се изразя, към същинското хранене. 5 мин след тренировка глюкоза, 10 мин след това - протеинов шейк, още 5-10 минути - асъл ядене, с много протеин и въглехидратиПървоначално написано от Myrth
Съгласен съм за това, че шейкът трябва да е предястие. Аз след трен често съм гладен, но и често нямам апетит. Затова предпочитам малко след трен шейк + фаст карбс (мед, банани) и около час след това - обилно ядене![]()
олеееееее![]()
![]()
от тук само аз ли разбирам от фитнес?
вземи си стромба или bsn n.o. xplode за 2 седмици машина
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Още не разбирам,защо все още имаш правото да пишеш в този форум!Първоначално написано от LuxurySk0B
Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...
Слушайте кво говри HFK, той си разбира от 'билдинга'Първоначално написано от Myrth
Поста за сезонния билдър и тоя на Shazzrah напрао ме скъсаха да се хиля. Брао момчета.
Преди да ми изтръгнете далака за безсмисления пост, прочетете пак първото изречение и ще видите, че все пак съм казал нещо по темата. Приемете го за +1 на неговите мнения