- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- оригинални? или не
И златни дисаги да туриш на магарето, то пак си е магаре !Първоначално написано от alexandr0v
А вие "Даволът носи Прада" не сте ли гледали?
Истината е, че с подходящ грим и дрехи изглеждаш съвсем различно. И колкото и да е тъжно - дрехите оставят впечатление.
По дрехите посрещат, по ума изпращат.
Grumpy old madman
Аз правя реална преценка ДО 3-тото изречение и до сега не съм бъркал. Дрехите и грима трябва да са само аксесоар към интелектуалния багаж, а не от първостепенно значение. Иначе се получават бутафорни ситуации.
аз съм безработен!Първоначално написано от cherinka
нямам паре и ходя бос. хюго бос![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Дрехите и аксесоарите са следствие от интелекта. И си имат определана функция. Дори да съм най-умния и изискания дали биха ме пуснали със смъкнати дънки, тениска с 5 номера по-голяма и огормни кецове на прием при английската кралица, а?
Grumpy old madman
Те ако взимаха 400 щеше да е добре...само не почвай да спориш,имам роднини (роднини) който чисто взимат 300 лв. и дори не са на 8-часов,но така е,при частника,колкото каже толкова.Първоначално написано от cherinka
В доста голяма грешка си, България не е 5 големи града дето сервиторите вземат над 300 лв.Първоначално написано от cherinka
Тук има хора който 200 лв изкарват, но само за да са на работа, не напускат. А колкото до дрехите, ако си кух като маркуч, няма да те направят по - умен.
n00bs
Като на малоумни ли ще ме карате да ви обеснявам???
Човек на години с такава работна заплата НЕ се интересува от маркови дрехи.
Тези твои роднини, които споменаваш едва ли са чували за пума...дори...
И е неестествено да сравнявате този тип хора с онези, които са свикнали и/или имат възможността за маркови дрехи, независимо от нужда или от гъзария ги носят.
Още неразбрали?
някой май не е на 'ти' с хумора,а?Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()