- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога се казва "Обичам те!"?
това май отговаря на всичките ти въпроси ..Първоначално написано от BlueFace
![]()
моя грешка, извинявам сеПървоначално написано от 3oPuTy
и все пак ме съмнява на 13 човек да има достатъчно опит, било то в любовта или в живота... говоря за любов, не за "харесва ми"
Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
и пак е много относително, 'щото има хора и на по 40 години, които не правят разлика между любов и привличане.
казва се когато искаш да чукаш. друг смисъл няма![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Karamelka това,за което ти говориш е съвсем различно от това,което се има предвид...Макар,че и така да е тва не значи,че още на първата целувка трябва да си кажете обичам те,защото е прекалено прибързано и може да изплаши другия...Примерно аз съм с моя приятел вече почти 2 год и 4 месеца и му казах "Обичам те", когато наистина го почувствах,усетих,че е истинско и не е просто влюбване или моментно привличане.И това стана чак след около 2-3 седмици,но нещата при нас се развиха доста бързо,но тва е друга тема![]()
![]()
и тва го има, куре...Първоначално написано от kypo
Може би хора които казват прекалено рано обичам те са трърде доверчиви и патят после от това..моито обичам те беше на 3 тия месец от нашата връзка..таа Обичам те казвайте на човека в когото вярвате...можете да споделите всичко и когато го видите омеквате ( да не си помислите нещо друго)
Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!
Първоначално написано от ivcheto0o
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
обадиха се изживелите 5 живота.Първоначално написано от ReachlessGirl
първия път в който видиш момичето/момчето и казваш "обичам те"![]()
Обиачам те се казва когато си почувствал чувствокоето не си чувствал до преди и непознато за теб, когато осетиш така анареченото "пепер удно чувство".Това означава че си вл юбен и преспокойно можеш да кажеш че Обичаш някого, стига да не уплашиш този с който си защото занего това може да са прекалено силни думи и да е ранзо за него да ги прознесе или чуе или дригтата вероятнос да каже че те обич а свъщност да не му пука и да си го акзва с лекота.....
Лол , че защо толкова рано . аз на моя приетел му казах Обичам те след доста време когато го почувствах . Просто го казах без да го мисля много защото знаех че е така.
Мразя хората които даже след телефонен разговор казват обичам те ....
Това са толкова съкровени думи![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ами аз бих го казала, разбира се след като го почувствам, но и след като почувствам, че отсреща момчето ще ми отговори със същото искрено.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Когато го почувстваш се казва,но едва ли може да съществува истинска любов преди да си опознал човека до себе си ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
еми и аз не си давам обяснение на това,но явно се чувстваме длъжни понякога просто ей така да си го кажеме...аз мисля,че ако наистина не го чувстваш,няма смисъл да казваш каквото и да е било..ти сам ще си го усетиш когато си готов ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Хората най-често го казват защото искат да го чуят,а не бива ;D
тая дума е много лошо и трябва да я забранят със закон!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Според мен едно "Обичам те" не е по-искрено само защото е казано след еди колко си месеца връзка. Можеш да срещнеш един човек и до края на деня вече да знаеш че е специален и че го обичаш (дори и само като приятел). Не виждам къде е проблема да му го кажеш. Пък и любовта се променя. В "Обичам те." след 3 месеца връзка са вложени различни чувства отколкото в "Обичам те." казано след 3 години заедно и "Обичам те." след 30 години брак. Това не го прави по-малко или повече истинско и искрено. Любимия ми каза че ме обича още в края на първата ни среща и каза че още тогава е бил 100% сигурен че ще се ожени за мен.Същото е и при пастрока ми и майка ми. Той казва че още като я е видял (преди даже да се запознаят) си е казал че това е жената за него. Аз смятам че ако го чувстваш и смяташ че човека до теб е готов да го чуе (тоест няма да се уплаши) е хубаво да се каже. Аз обичам и да казвам и да чувам тези думи и всеки път влагам чувства дори и да е по телефона.
съгласен съмПървоначално написано от mockingbirddd
може би наистина някои бързат да го кажат, също и го казват постоянно, защото искат да го чуват... ама и да го чуеш, то като не е искрено
![]()
Точно затова аз съм обяснила на любимия че няма да отговарям на всяко "обичам те" което ми казва и ще го казвам само в моменти в които НАИСТИНА го чувствам и имам нужда да го кажа, да му подаря тези думи.. Ако сме скарани, нещо ми тежи, имам други мисли в главата и той ми каже че ме обича не му отвръщам. В началото се цупеше но сега го оценява защото знае че всеки път е истинско като го кажа а не изпросено. Има дни в които ми е толкова леко и влюбено че цял ден го повтарям но има и такива в които изобщо не го казвам. Същото съм казала и на майка ми. Тя всеки път като се чуем ми казва че ме обича а аз само когато наистина го искам с цялото си съзнание. Но да се ограничаваш и да пазиш тези думи само за "специални случаи" само и само защото са толкова важни за мен е безмислено.Първоначално написано от Tempest