- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога се казва "Обичам те!"?
Когато усетиш,че обичаш другия до себе си,а не когато просто ти скимне. В днешно време повечето са така .
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Да.. В днешно време "Обичам те " стана като "здравей".Когато не го чувстваш и не си сигурен не трябва да го казваш.То само си идва отвутре и започваш да го усещаш.Нали за това са ни дадени чувства.
Хора много , Човеци малко !
Всеки може да каже "Обичам те", но не всеки го изпитва наистина ...
Вярно е че "обичам те" стана като "здравей". Имала съм момче, с което 2-3 дена след като тръгнахме не спря да ми повтаря, че ме обича и аз полудявах. Тези думи поне за мен са доста силни и ги казваш когато наистина ги мислиш и чувстваш.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Не съм изчела всичко до тук, но от прочетеното разбрах, че някои от вас мислят, че на 12-13-14 не можеш да обичаш.Нали уж детската любов е най-чиста. Не говоря за тези, които правят глупости и казват обичам те, за да приличат повече на онези двойки изглеждащи щастливи, с които се разминават ежедневно. Говоря за тези, за които да зърнат усмивката на своята любов е най голямото богатство, за тези, които смисъла на деня е момчето\момичето им, за тези, които ги боли, когато техният\та бог\богиня тъжи, за тези, които щом приближат половинката си потръпват, а когато са с нея\него сякаш са в рая, за тези, които не се нуждаят от целувка са да изрекат "Обичам те."!
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Аз съм съгласна с annabelJB
![]()
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.
+1 ;]Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Казвам Обичам те само когато го мисля и знам че е така !
хаха и аз това се чудех ... имам чувството, че хората казват 'обичам те' по-често от колкото 'здравей, как си?' .... до такава степен 'обичам те' е станала банална реплика, че се казва почти на всеки, което е глупаво .. не мисля, че хората наистина знаят значението на този израз ... и цялата магия на тези 2 думички съвсем скоро, няма да значи нищо ... случвало ми се е, да ми го казват хора, с които никога не сме се виждали и говорили на живо .. просто са видяли снимките ми във фейса или в майспейса и са решили, че ме обичат, което е смешно .. аз лично никога не бих казала 'обичм те' ако не го чувствам ... случвало се е да ми го кажат, а аз да мълча и да се усмихвам .. и след това следва въпроса "защо не ми каза, и аз те обичам?" ...![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Наистина ''обичам те'' стана нещо,което се казва на всеки...Просто,защото си гадже с някого и чувстваш,че е редно да му го кажеш дори и да не е така...Лично аз не съм така още преди да се събера с бившия си приятел ние си казвахме ''обичам те'',но след като се събрахме понякога просто имах нужда да му го кажа...а не е нужно да се повтаря постоянно,човекът си знае,че го обичаш няма смисъл да се повтаря по 415748 пъти и то на всеки....
идеалния момент да го кажеш го разбираш от самосебе си (но за целта трябва и да го чувстваш и то в големи количества)![]()
I can't stop myself from loving you <3
Първоначално написано от didi0804
>>DjBelev<<
аз тези думи не ги казвам ,ако не не ги и чувствам.Няма значение колко време си с някого и какъв ти се пада той.Можеш да обичаш моного хора-лябовта ти едва ли ще се изчерпа,но ако заявиш на някого,че изпитваш нещо към него трябва обезателно да си честен
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
няма определен период в който задължително трябва да кажеш ОБИЧАМ ТЕ ... когато имаш нужда го казваш... но не трябва да забравяме че ОБИЧАМ ТЕ можеш да кажеш не само на гаджето си ... можеш също да го кажеш на най-добрия си приятел или на семейството си.. В днешно време обаче прекалено често се използва... и причината е ,че хората (в повечето случаи тийнейджърите) може би не осъзнават истинското значение на тази дума....Да обичаш означава да си свързан с някой,да знаеш че винаги ще е до теб и ще те обича. Да обичаш означава да прощаваш колкото и големи да са грешките...![]()
Повечето тийнове използват тази дума към определено момиче с цел тя да им се довери и да им върже.
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Автор Съобщение
StoooYo0 Пуснато на: Сря Юли 21, 2010 9:52 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Повечето тийнове използват тази дума към определено момиче с цел тя да им се довери и да им върже.
защо смяташ че само момчето може да казва тези думи ? :P