- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем с пениса
Незнам дали това е правилния раздел извинете ако не е. Проблема ми е в това че от известно време при ерекция пениса ми не се изпълва с кръв така както обикновенно. Стои малко мек и малко по-малак отколкото предиКато чели немога да се възбудя напълно
![]()
![]()
Не съм сигурен но си мисля че може да е от това че много спортувам и произвеждам доста тестостерон и ми се налага всеки ден да се се освобождавам от него
Може да ви се стори тъпо но мен си ме притеснява този проблем, ако се сетите за някакво решение, казвайте. Някакви билки масажи и такива. Срам ме е понеже съм на 20 а не на 60
ама нзн какво ми става напоследък, помагайте.
![]()
Трибестан!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Пич ако слушаш тук кои каква билка ти каже може да ти увехне пи***та иди на лекар ако мислиш това за проблем не питай тук неопитни хора!!!![]()
Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!
Смени гаджето.![]()
ако искаш истински отг наистина отиди на лекар
КРАЙ! От тук нататък цял живот ще става все по-малък, награя ще се сбръчка и ще мухляса.
Skype -> lucasboy_k
FaceBook -> LucasBoy
Default за навсякъде -> LucasBoy
+1Първоначално написано от LucasBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
с твоя така ли станаПървоначално написано от LucasBoy
![]()
Майко хора разсмяхте ме ,че чак събудих майка ми![]()
![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
И на мен ми се е случвало,няма пробелм,може би пениса ти не се е възбудил прекалено много..