.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Продавам кученца

Продавам чистокръвни сибирски хъскита !
    скайп zidanski1 телефон 0883 329 839
    petyost.snimka.bg/animals/h-ski.503057 сложете http:// пред petyost и ще ви излязат

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    ЦЕНА ?

250лв остана едно женско

Чистокръвно куче за 250 лева няма... Чистокръвно куче се взима само от легитимиран развъдник придружен от съответните документи, които доказват произхода му (родословие). Принципно едно НАИСТИНА ПОРОДИСТО куче струва към 500 евро средно...

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Извадиш ли ми документи за родословие ги взимам веднага ! Докажи че не са някой мелези както повечето хъскита дето са по 100-350 лв. !
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Ако няма документи е фалшиво ли? Вие защо си взимате куче, за показ ли?
    Може да е улично и да ти стане най-добрия приятел, а може и да е породисто, ама като не можеш да го обичаш заради това, което е...

Ами принципно, ако искаш да си вземеш породисто куче това е единствения начин да се сдобиеш с такова, а ако не искаш да има родословие и порода направо си взимаш от улицата един прияте, който ще ти е верен до край!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от Wolfie
    Ами принципно, ако искаш да си вземеш породисто куче това е единствения начин да се сдобиеш с такова, а ако не искаш да има родословие и порода направо си взимаш от улицата един прияте, който ще ти е верен до край!
    Дали е толкова важно породисто ли е?

Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Цитирай Първоначално написано от Wolfie
    Дали е толкова важно породисто ли е?
    Важно е, като е с родословие не е толкова агресивно, и забравих кво още беше...

Вие даже незнаете стандарта на породата...а си обсъждате тука някви ваши си работи. Никой не съм карал на сила да си купува куче от мен...който пък иска да си вземе може да дойде да провери стандарта на майката и на бащата да се види с бабата и дядото на кученцата а който няма интерес и намерение да си взима нека да разгледа другите обяви

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Извадиш ли ми документи за родословие ги взимам веднага ! Докажи че не са някой мелези както повечето хъскита дето са по 100-350 лв. !
    Макар че са запазени всичките без едно съм навит да изкарам родословие и да ги вземеш всичките по 500 евро както каза колегата че толкова са с родословие ти можеш ли да изкараш 3500 евро ?! Чистокръвни значи че всичките родители са сибирски хъскита а родословни означава че имат документ в който е опенато че отговарят на определен стандарт с които биха могли примерно да участват в изложби , но това неозначава че ако нямат този документ не отговарят на стандарта
    Моля само хора които имат пряк интерес към обявата да пишат , тези които няма какво да праяват да си отворят една тема за кучета и да си пишат там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си