Вчера пуснах една тема....но не беше на кирилица и я эаключиха.Та така.Момиче съм и много харесвам едно момче.Той е наясно с това но не ми е дал отговор нито да нито не.Правих за него какво ли не но от негова страна нищо.Толкова го харесвам...какво да правя?Когато в училище се эагледам в него виждам че ме гледалИмам баэици с едно момче и когато той ни види колко ни е эабавно эаедно с другото момче
се ядосва - неэнам на какво се дължи това? Иначе си гдворимлТой раэпространява че го харесвам натам-насам и когато го попитам дали той им го е каэал той отрича но няма кой друг да го е направил.Пред мен и приятелите ми каэва че не ме харесва но един общ приятел го е питал дали ме харесва и той е каэал че може.Когато раэбрах каэах на приятелят ни да го попита последно от мое име дали имам шанс и той е каэал НЕ.Немога да раэбера эащо пред мен отрича да ме харесва а когато някой от приятелите му го попита каэва че може и да ме харесва а пред мойте приятели когато го попитат се прави че не ги е чул.Скоро пуснаха слух че си имам гадже което иска да го набие и той беше каэал да аойде гаджето ми да видим кой кого ще набиел.Та питах се според вас дали имам шанс с него и ако да как да го иэполэвам какво да правя...? Благодаря предварително!
живееш в бахти интригантския свят... пуснали такъв слух, после онакъв слух... сирджии! Кво ше се занимаваш с някъв, дето не иска да си признае, че те харесва... айде пътя и следващия
Пръчки намирам...съчки събираааам......
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да, имаш шанс с него, но само ако си оправиш правописа. ;]
Мисля, чее сте всички накуп във тоя измислен филм . .
За една връзка двама човека са предостатъчни!
Няма защо да се набъркват 3ти, 5ти, 10ти.. и тн и тн!..
От вашето .. нищо няма да излезне ;] или поне така си мисля..![]()
I don`t care .. ;] ..
надали![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Борис Дали![]()
И двамата сме на 15![]()
![]()
АА дали е такаааКОойй ще ми каже, аз вървя по света и подсвирквам си даже
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
На 15 години? Не ви отива такова държание. Смятам, че не те харесва и няма да излезе нищо [хубаво] от това.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
точно.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Но им подхожда.Защото нямат самочувствие и по този начин се прикриват.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Ако грешах тя вече щеше да му е казала,всичко и щеше да и все тая от отговора му.
ОДИН!!!
cool story, bro
Ама умствения им потенциал е на 7 годишни,не на 15!Първоначално написано от darkPaladin