....
Така, ти си на 12 [може би на 13] , той е на 10.
![]()
![]()
![]()
![]()
е аз повече не знам какво да кажа....
аз съм на 14 а той на 12 и скоро ще стане на 13...![]()
ти си 96 , недей ми се обяснява на колко си.. ;>
JUST NO COMMENT ;] .
няма значение на колко сме с него важното е че се харесваме...![]()
А ти по математика май ще оставаш на поправка ^_^Първоначално написано от gLypChenCee
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
тези на 14 са 95. Тя е 96 , следователно е на 13 .. може още да не ги е направила - 12 ;> . Вадиш 2 годинки.. и така.Първоначално написано от kindergarden
Дани, и по какво разбра, че се харесвате? Обичате ли се?Вашите са прави. Послушай ги. ; )
Е малко се поуплетох покрай темите на 12 годишни.. ама нищо и на 13 да е..Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Братовчедките ми са сестри - едната е 95 и е на 14, другата е 96 и още не е направила 13 щото е родена много късно.. и аз от там .. абе все тая ;д
Остави я ти тази работа с любовта . . .
ПП: На 14 е, набор 96 2010 навършват 14, а 95 сега навършват 15![]()
Дани, и по какво разбра, че се харесвате? Обичате ли се? Вашите са прави. Послушай ги. ; )
той ме харесва мн пъти ми го е казвал.. и доказвал.. а аз него също много го харесвам... хубав е, умен е, мисли за мене, помага ми когато ми е трудно и др... и не мисля да слушам родителите си защото за любовта граници няма..... само едно не мога да направя .. да му кажа че и аз го харесвам защото ако го направя... той ще иска да (тръгнеме) а на мен ми е някък си трудно да му кажа да защото ще ми е първо гадже.. и може би за това ми е трудно.. помогнете... дайте съвет как да му го кажа..
![]()
Относно спора на колко е авторката - 13,14
По темата:
Ти си на 13,14,я той но 12,11..Боже..
Ама най-добре е да изчакате,докато пораснете и двамата..Родителите ви са прави![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Много си зле. Аз съм '96 и в момента съм на 13, след две седмици имам рожден ден и навършвам 14. Е, на колко е девойката?Първоначално написано от gLypChenCee
Успех на поправителния изпит по математика.
Първоначално написано от SmilezZz
според мен не са той на 16 юни става на 13 аз съм на 14 .. няма нищо лошо да се хареваме... и те не могат да ни забранят!.. и не че го правят но според мен нещо от вътре ги човърка че сме малки...а и вече година и половина се харесваме... ииии ... така
Първоначално написано от Snickers
snickersправа си
![]()
Първоначално написано от kindergarden
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
Щом е 96, значи е или на 13, или на 14! Зависи на коя дата и месец е родена. Моята братовчедка е 96, а е на 14, но тя е родена през януари.
Живей за мига!
да тъка е аз пък съм февруари
Взимайте се ако се обичатеВажното е да ти е кеф на теб.. кфо ни питаш нас
![]()
За любовта граници няма... Не, не, честно, просто не мога повече...![]()