Такаа . . имам си приятел.От доста време сме заедно, доказали сме си, че се обичаме, че си вярваме и че държим един на друг.Времето, което прекарваме заедно е най-хубавото нещо, просто това е една прекрасна връзка, чиито край не искам да настъпва.Той е обикновено момче, но за мен най-специалния човек на света.Съвършен е наистина, но прекалената му ревност понякога ме докарва до лудост.Ревнува ме ужасно много и аз не знам защо.Вярва ми, знае, че никога не бих направила нещо, с което да го нараня.Просто ме познава и знае, че когато искам нещо се боря със зъби и нокти за него и когато го получа го ценя и го пазя.Знае, че не бих му изневерила, вярва ми, но не вярва на другите.Преди време исках да се захвана с един вид спорт и бях споделила с него идеята си, но той не ме подкрепи и рязко отсече това мое желание с негативизъм и отрицание.Съгласих се с него и се отказах от това, което бях намислила.Минаха се няколко месеца и така се стекоха обстоятелствата, че съвсем случайно ми бе предложено да се снимам за модно английско списание.Това ми е мечта от години, макар че нямам никакъв опит в тази сфера.Всичко стана съвсем случайно, но той отново отсече и сподели, че не би искал да го направя, понеже трябва да замина, от там можело да ме харесат от другаде и да се развия, времето през което сме щели да бъдем заедно щяло да намалее и прочие.Отново се съгласих с него и отхвърлих предложението, което ми бе направено.Реших, обаче да кандидатствам за модел в модна агенция чрез интернет, абе общо взето да си изпробвам късмета.Ей така на майтап стана всичко, регистрирах се, дадох данните си, изпратих снимки и така стана, че ме удобриха и пожелаха да ме интервюират.Срещата се състоя, харесаха ме, но поради липсата на опит, поискаха да ме обучават известно време, става въпрос за период от няколко месеца и след това да започнат да ме развиват като модел.Зарадвах се ужасно много, веднага щом се прибрах му звъннах, отидох до тях и му казах, понеже до преди това бях решила да си премълча, а и през периода, в който бях заминала за София рой също отсъстваше от града, беше на състезание.Иии така се стигна до кулминационния момент, в който той отново ме отсече и отново каза, че иска да се откажа, на което аз му отговорих, че го обичам много, подкрепям го в това, което прави той, защото знам, че е много важно за него и въпреки, че времето през което сме заедно намалява, аз не го критикувам.Той, обаче не иска да се съгласи с мен, не знам защо го прави, вижда колко съм щастлива и че наистина го искам, но не и не.От ревност ли го прави или просто се страхува, че ако това стане ще се виждаме значително по рядко.Толкова време вече си задавам този въпрос и не мога да намеря отговор.Обичам го, искам да съм до него, искам да го подкрепям, но той мен също.Просто съм човек с амбиция, устремена съм напред, а той се опитва да ме промени и да ме превърне в питомна женичка.Не мога да стана такава, характерът ми е съвсем друг, възпитавана съм да бъда силна, да не се предавам, да се впускам в нови предизвикателства един вид, а той иска да ме превърне в нещо, което не съм.Не искам да се разделяме, искам да намеря начин да отстраня този проблем и да сме все така щастливи.

ПП: Благодаря на всички, които прочетоха темата ми до края, доста е дългичка, но съм малко по-подробна от колкото трябва може би.