Не съм зодия близнаци, но все пак мерси за изказаното мнение.Благодаря и на всички, които коментирахте до този момент.Ясно ми е, че не мога във всичко да се съобразявам с него, но наистина държа на тази връзка и не искам да дойде нейния край.Да, наистина постъпва доста егоистично при положение, че аз го подкрепям във всяко негово начинание и се радвам заедно с него за всеки един негов успех, но сме възпитавани по съвсем различни начини и имаме различни разбирания за доста от нещата.За такива неща винаги се опитвам да говоря с него на спокоен тон, но когато той не е съгласен гледам да се съобразявам с неговото мнение, много държа на него и то е важно за мен.Усещам, че ако нямам подкрепата му няма да успея в това, което съм започнала.Може би ревноста му е в повече, като анализирам нещата наистина излиза така, но какво да го правя, да сложа край на нещо толкова хубаво и истинско ли ? Според мен това не е решението и за проблемите трябва да се говори и да се намира решение.И пак казвам той ми вярва, но не вярва на другите и живее с някакъв страх, че ако времето прекарано заедно намалее ще охладнеем един към друг, а нито той, нито аз искаме този изход.