.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на Reall

Филм, който търся....

Преди 2-3 години (най-много) гледах един филм. Беше ужас, ако не се лъжа. Разказваше се за момичета, които са в пансион. Бяха изпратени там, защото имаха някакви провинения. Директорът беше жена, а учителят - свещеник. Едно от момичетата виждаше призрака на умрялата (май) сестра на директорката, но не знаеше, че имат някакви роднински връзки (директорката и призрака). На тези момичета не им се даваше да се качват на най-горния етаж на сградата, но те решиха да идат точно там. И там почнаха гадостите. Някакъв дух се вселяваше поред във всяко момиче (мисля, че не беше почти във всички) и ги провокираше да убият другите. Едно от момичетата уби свещеника. После докато бяха в някакви вани друго момиче уби едно друго. След това този дух се всели в едно друго момиче (или остана в предишното) и тръгна да убива останалите две живи момичета. Те направиха някакъв кръг. Едната притежаваше магически способности, но й беше счупена ръката, с която лекуваше. А директорката ги заключи на въпросния етаж и избяга. А какво стана по-нататък - не помня. Опитах се да бъда колкото се може по-изчерпателна, въпреки че описанието е малко объркано. Ако някой се сети кой е филма, моля да пише.

Град
    вкъщи ;д
    ако някой се сети да пише и на мен ми стана интересно!
    I Love Justin Bieber

Супер фен Аватара на WaterLilly
    5ive girls?

Голям фен Аватара на Reall
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    5ive girls?
    Да! Точно този е! Леле, адски много хипер ти благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си