Вчера пуснах такава тема ,но всичките отговори бяха отрицателни и ме оплюваха ..та затова ще ви рзкажа всичко от началото и надявам се да оправдая всичко..Както казах във другата история на 13 съм и съм момиче.Семейството ми е такова че мисли само за своята угода .Приятели нямам,не за това че немога да комоникирам или за това че съм различна..а просто проблеа е че те имат други интереси.Харесах едно момче.Още от венага исках да му кажа,пратих една приятелка да му каже и той не и беше отговорил нищо..и така минаха 2 месеца..най-тежките в живота ми Вървях след него какво ли не правих за него..писах му писмо в което описвах колко го обичам...клипове правих...и станах за смях..плачех постоянно..губих ума и дума всеки път когато ме отхвърлеше...е тойне ме отхвърляше, а нищо не правеше...тоест без отговор и в очакване постоянно и се сасипвах..Всички ми се смееха за него..но на мен не ми пукаше особенно.Когато ме видеше че плача му ставаше гадно.Всичките ни отношения рухнаха..но напоследък забелязвам че ме заговаря е и аз го заговарям..но невиждам съпротива от негова страна..Беше казал че го харесвам на едни негови приятели и им беше казал името ми...аз разбрах че е тои защото никои не ме познава и никои незнаеше че го харесвам..и единствената вазможност да раберат беше той да им кажа...но за какво му е да им казава като не ме харесва?Ето това ме очуди ще ви бъда благодарна ако микажаете...Също така тои издава признаци на ревност..гледа ме когато минавам по коридора и така....За какво ли прави всичко това..според вас имам ли шанс..ако да какво да правя.И моля без коментари от рода на 13 си и го обичаш...нне е възможно..Напротив възможно е детската любов е най искренна,чиста и силна!Благодаря ви предварително!