.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Пич нема шанс колкото и да се надяваш.Откажи се от нея и си намери по-добра
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Споко, не си единствен. Преди около 2-3 седмици се случи един скандал, и момичето което обичах, и все още обичам случайно, след 1 седмица, след като скъсаха с новия й, който я заряза за неговото старо гадже, абе дълга история, та съвсем случайно ми каза(понеже аз бях разярен щото почна да ми се обажда да ме прегръща, все едно ми даваше нови надежди) "липсва ми стария Гопе, моят приятел" разбеах че иска да сме само приятели, смятам да си останем така ( до колкото това е възможно), но лично бих опитал пак

Все пак, както е казал Оскар Уайлд - "Жените трябва да бъдат обичани, не разбирани !"
    This is my fight, everyone's got one !

Цитирай Първоначално написано от LamBaDa
    с мойта бяхме 7 месеца приятели брат..после лудо се влюбихме и беше всичко прекрасно..ама сега ми се цупи нали знаеш момичета..та да не се отмятам от темата..аз 7 месеца и доказвах че тя е всичко за мен макар че искаше да сме само приятели и ми го повтаряше,накрая тя ме зграбчи на брега на морето в 10 вечерта и така затова ти казвам имаш шанс в началото всички се дърпат така както беше с мен така че успех!!!
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Супер фен
    Защо ли ми е толкова познато това.... Не губи надежда братле Надежда винаги има.. Или поне на това се надявам и аз =]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си