- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само приятел :(
..
с мойта бяхме 7 месеца приятели брат..после лудо се влюбихме и беше всичко прекрасно..ама сега ми се цупи нали знаеш момичета..та да не се отмятам от темата..аз 7 месеца и доказвах че тя е всичко за мен макар че искаше да сме само приятели и ми го повтаряше,накрая тя ме зграбчи на брега на морето в 10 вечерта и така затова ти казвам имаш шанс в началото всички се дърпат така както беше с мен така че успех!!!
Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!
ъм... имаш 2 вероятности - да, но трудно или не... най-добре търси нещо друго и не изтървай "последния срок"... успех![]()
въпроса е там че тя знае какво имам към нея че я харесвам така и нататъка но ми го каза че просто ме възприема като приятел и можем да бъдем прятели ако искам, а искам нещо повече .. пък и вече е по трудно да общувам с нея като и 2мата знаем на какво дереже сме .. незнам как да продължа, . но искам а съм с нея, поне това знам
човече камъка пробива капката с постоянство не със сила това е клише но доста добро в твоя случаи нали ти казвам така стана и с моита 7 месеца отричаше всичко друго но аз продължих не я оставих на мира и накрая се влюби в мен така ще стане просто не спирай да опитваш
Някой друг да каже нещо по въпроса ?![]()
Имам същия проблем.Много я харесвам,но тя ми казва че ме възприема само като приятел.
Моя съвет.Или се постарай с всичко да промениш това или не се опитвай!
>>DjBelev<<
Ама няма друг начин. Постоянството, така тя ще рабере че найстина ти пука. Не става за една седмица трябва да си настоятелен. Само с това можеш да я впечатлиш истински!!!!
У, позната история. С един бивш се случи така, две години бяхме много близки приятели. Накрая направих подобно нещо от съжаление ^ Дадох му шанс, ама се провали с гръм и трясък, егоистичното малко копеленце, сянка, която ми пиеше кръвта.Първоначално написано от LamBaDa
Като ти каже , че искам да сте само приятели - остави я. Момичетата често така режем. Ама вие рядко се сещате, нали ..
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
много ясно че така ще каже няма да ти каже веднага ще те чукам
ОДИН!!!
Ако наистина те харесва само като приятел съмнявам се това да се промени.
Ако наистина искаш да си с това момиче не се отказвай.Всяка истинска връзка се поражда от приятелство. Просто прояви търпение и направи така, че тя да види колко много значиш за нея и да го оцени.![]()
Честито +1 приятелка ;]Първоначално написано от maximus1993
Първоначално написано от ravita
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
КЪСМЕТ
Първоначално написано от ravita
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Просто стани, изтупай прахта от себе си и пробвай пак с нея, губиш само ако не опиташ.
Ем остава да опитам да сме приятели.. поне засега![]()
![]()
Яко е че си позитивно настроен ,ама трудно да издигнеш връзка тип само приятели до нещо повече.Все пак успех![]()
Не си ли чел темата за двете стълби? Има шанс, ама много малък. Зависи от нея, от теб, възможно е наистина да не те харесва и да ти казва, че може да сте приятели. Тогава наистина нямаш шанс.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
В твоя случай - Не можеПървоначално написано от maximus1993
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
имам съвет към теб .
Не се отказваи !!!
Когато се запознах с моя приятел беше същото излизахме насам натам , мен ми беше забавно и приятно обаче го приемах като приятел . Той се опитваше многократно да ме "свали" , казваше ми как иска да е с мен и тн . Аз обаче не го приемах като мъж а като приятелче . Но след време осъзнах колко много го обичам и колко той мен и се взехме и вече 2 години сме заедно![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Може! Все пак хората са го казали - всичко е възможно! Дай и време да те опознае и може да започне да те харесва не само като приятел![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
ти си решаваш.. ако наистина яко си нагазил.. няма смисъл да се отказваш.. но ако не изпитваш нещо особено- зарежи я и опитай с друга..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..