.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Само приятел :(

..

Град
    пловдив
    с мойта бяхме 7 месеца приятели брат..после лудо се влюбихме и беше всичко прекрасно..ама сега ми се цупи нали знаеш момичета..та да не се отмятам от темата..аз 7 месеца и доказвах че тя е всичко за мен макар че искаше да сме само приятели и ми го повтаряше,накрая тя ме зграбчи на брега на морето в 10 вечерта и така затова ти казвам имаш шанс в началото всички се дърпат така както беше с мен така че успех!!!
    Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ъм... имаш 2 вероятности - да, но трудно или не... най-добре търси нещо друго и не изтървай "последния срок"... успех

въпроса е там че тя знае какво имам към нея че я харесвам така и нататъка но ми го каза че просто ме възприема като приятел и можем да бъдем прятели ако искам, а искам нещо повече .. пък и вече е по трудно да общувам с нея като и 2мата знаем на какво дереже сме .. незнам как да продължа, . но искам а съм с нея, поне това знам

Град
    пловдив
    човече камъка пробива капката с постоянство не със сила това е клише но доста добро в твоя случаи нали ти казвам така стана и с моита 7 месеца отричаше всичко друго но аз продължих не я оставих на мира и накрая се влюби в мен така ще стане просто не спирай да опитваш

Някой друг да каже нещо по въпроса ?

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Имам същия проблем.Много я харесвам,но тя ми казва че ме възприема само като приятел.

Моя съвет.Или се постарай с всичко да промениш това или не се опитвай!
    >>DjBelev<<

Ама няма друг начин. Постоянството, така тя ще рабере че найстина ти пука. Не става за една седмица трябва да си настоятелен. Само с това можеш да я впечатлиш истински!!!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от LamBaDa
    макар че искаше да сме само приятели и ми го повтаряше,накрая тя ме зграбчи на брега на морето в 10 вечерта и така затова ти казвам имаш шанс в началото всички се дърпат така както беше с мен така че успех!!!
    У, позната история. С един бивш се случи така, две години бяхме много близки приятели. Накрая направих подобно нещо от съжаление ^ Дадох му шанс, ама се провали с гръм и трясък, егоистичното малко копеленце, сянка, която ми пиеше кръвта.

Като ти каже , че искам да сте само приятели - остави я. Момичетата често така режем. Ама вие рядко се сещате, нали ..

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    много ясно че така ще каже няма да ти каже веднага ще те чукам
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ако наистина те харесва само като приятел съмнявам се това да се промени.

Ако наистина искаш да си с това момиче не се отказвай.Всяка истинска връзка се поражда от приятелство. Просто прояви търпение и направи така, че тя да види колко много значиш за нея и да го оцени.

Re: Само приятел :(

Цитирай Първоначално написано от maximus1993
    Излизахме с едно момиче няколко пъти, доста я харесвам, и накрая ми каза че ме харесва само като приятел.. дз дали може да се промени това ;/
    Честито +1 приятелка ;]

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ravita
    Ама няма друг начин. Постоянството, така тя ще рабере че найстина ти пука. Не става за една седмица трябва да си настоятелен. Само с това можеш да я впечатлиш истински!!!!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    пловдив
    КЪСМЕТ

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ravita
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    people`s wet dreams
    Просто стани, изтупай прахта от себе си и пробвай пак с нея, губиш само ако не опиташ.

Ем остава да опитам да сме приятели.. поне засега

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Яко е че си позитивно настроен ,ама трудно да издигнеш връзка тип само приятели до нещо повече.Все пак успех

Град
    Разград
    Не си ли чел темата за двете стълби? Има шанс, ама много малък. Зависи от нея, от теб, възможно е наистина да не те харесва и да ти казва, че може да сте приятели. Тогава наистина нямаш шанс.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

само ти да не останеш наранен накрая... дано се получи и таз ПИКЛА :Д .. разбере че няма да намери друг като теб :P ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Само приятел :(

Цитирай Първоначално написано от maximus1993
    дз дали може да се промени това ;/
    В твоя случай - Не може

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    имам съвет към теб .
    Не се отказваи !!!
    Когато се запознах с моя приятел беше същото излизахме насам натам , мен ми беше забавно и приятно обаче го приемах като приятел . Той се опитваше многократно да ме "свали" , казваше ми как иска да е с мен и тн . Аз обаче не го приемах като мъж а като приятелче . Но след време осъзнах колко много го обичам и колко той мен и се взехме и вече 2 години сме заедно
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Може! Все пак хората са го казали - всичко е възможно! Дай и време да те опознае и може да започне да те харесва не само като приятел
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

ти си решаваш.. ако наистина яко си нагазил.. няма смисъл да се отказваш.. но ако не изпитваш нещо особено- зарежи я и опитай с друга..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си