.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

просто да споделя и да кажете какво мислите

Предварително се извинявам за правописните и пунктуационните грешки, точно сега не ми е до това товда следя къде съм допуснал грешки освен в личния си живот
    Ходих с едно момиче 5 месеца...имахме доста хубваи моменти ноо преди да направим 4 месеца тя отиде на екскурзия във Франция ии там е решила че още има чувства към първата си любов, но те с него никога не са ходели нико га не са били заедно тя го е зарибявала но тяй не и обращал внимание ии това е станало преди 2 години ии тогава скасахме ноо в началото ми каза че късаме заради мен, щот аз съм си пишел с еди си ква, е пишех си но само беше здравей здрасти как си ко пр и т.н. И след това стана ясно каква е истинсака причина ии така де карахме се няколко дена аз я молих да с варне тя нещеше д ае нито с меннито да се бори за другия аз с еотказах от нея после тя каз че иска да е с мен събрахме се на вечерта и тогава като си говорехме тя ми викаше "извинявай мило, не исках така да се получава ала бала" знаете ги обикновенните замазващи очите лъжи. И на др ден отивам да я видя и тя се глед ана страни цупи се муси се ии викъм какво става що се държиш така и тя вика еми как да са държа норамлно си се държа и тогава пак скъсахме и след 1 седмица тя ми писа немга без теб немога д ате забравя прости ми...и аз и простих нали я обичах (и все още го правя, въпреки че сме разделени вече 7 дена) ии следващите 2 седмици бяха перфектни ноо после почнахме да скараме тя пише вимпулсе на секи сърца целувки влюбени човечети такива ии след това излезе с някаф глупак н кафе въпреки и казах да не излиза сняго щот тя ми акза че ше излезе снего смаои амо за а е оттърве от него и казах че не искам да излзаи с него тя каза к няма да излзаим но е излязла ии аз и званнах след акто сеърши т даскало и я питам ко пр тя вика нш прибрха се и а звикам мн барзо и тя емии свърших по рнаои аз викам к да не си излизала с оня и тя каза не говорихме още малко и и затворих телегона и след 20 мин ми казват че тя е излизала с него :х ии тога се скарахме щот тя ме излъга и 1 в продалжение на една седмица все се карахме и т ями акза че и иска 1 2 дена да остане сама да не се виждаме ии тоя четвъртак де тмина ми писа смс изтрий снимките ни от импулсе и фейсбуук... съжалявам ти заслижаваш нкоъ по добра...и не ми звании и таквис. Даже нямаше смелостта да ми го каже в очите.. ии така де аз бях в час когато получих смс-ите излязох от ча спорачах си такси и отидох до тях и почуках ан врата отвори ми тя и вика какво искаш за какво дойде, и аз и казах че съм тук да разбера какво става дали аз съм напарвил нещо или какво защо късаме тя ми аза че аз не съм виновен и зн що късам после каза че много съм япритискъл ала бала и ми каза да си ходя аз и ках че няма защото знам че им ачувства към мен, че ще я обичам винаги, и ще я чкам независимо какво ще стане че тя всичко за мен (въпреки че сме ходили 4 месеца и 3 седмици мн се пир ъвзах към нея, мн я обичах и още си я обичам де) ии тя се обърна с гръб към мен и започна да плаче ии каза че е по добре наистина да си вървая и аз се ядосах и такмо щх да тръгна тя ме хвана за раката драпна ме прегрна ме и след това ме целуна и аз и акзах нали не ме обичаш нали не ме искаш защо ме прегращах и целуваш тя не каза нищо само ме стисна по силно и след това аз я целунах и тя след 10 20 сек ме бутна леко и каза не не варви си най добре и аз се ядосах и акто излязох от тях ударих врата на асансьора ии така приключи нашета приказка.....
    а и като съм почнал поне да спомена каков съм правил за нея....:
    написах и стихотворение измислено лично от ен, от ниакд ене съм гледал, след това и написах 100 защо я обичам на 100 малки парченца хартия...и още колко подараци съм и правил въпреки че те нямат никак стойност колкотот и да скъпи, от колко неща съм се лишавъл какви работи съм правил....Тези работи дето аз съм ги правил заади нея друго момче няма да же и да си помисли да ги напарви камоли да ги изпълни :х но след като не отценяв това което съм правил и правя за нея...а ето сетих се още нещо с въбота тази събота 2 ден след акто скъсахме аз отидох до тях и оставих пред вратата и ендо плюшено мече една червена роза и картичка в която описах малка част от чувствта си...оставих ги пред врата ти и почуках и си заминах преди тя да е отворила вратата...след 1 минута тя ми звънна и знаете ли какво ми каза....Ела си прибери боклуците щот ще хи хвърля иии само да уточня мечето беше специално то ми е подарък, подарили с ами го когато съм бил още на 2 годинки а сега съм почти на 17, тя беше казала че мн го иска това мече и аз за това и реших него да дам....иии разправяхме с емалко по телефона ии т ми затвори и аз след още 1 мини звъннах и тя ми каза вече ги хвърлих каков искаш а аз бях до входа им и т не бе6е излизала.Както и да е и тогас се карахме малко и а зси заминах с наранено сърце, без никакво самочувствие и с подута и кървясъла ръка
    знам че 5 месеца не са никак много но не са и никак малко...за този период от време я заобичах адкси много и сега ми е много трудно да я азабравя кадето и да съм се сещам за нея...ако отида в парка се зещам за нея както и в повечето заведения иии мойта стая Бях жестоко наранен и сле дтова тя ми каза че до преди да сме скъсали т ме еобичала и после съм ис танал безразичен...но тове вижда че още има чувства към мен но по незнайна причина от моя и ОТ НЕЙНА СТРАНА не сме заедно, в скайпс е държи студнео с мен,осен до преди малко...писахме си така се едно нищо не се е случвало, това е изкл и все си пише на прфила супер съм и някви таквис но съоченичките и и при телките и ми акзаха че в дскало е супер нещастна едвам се усмихва ии м тежко го преживява, което води до извода че има чувства към мен или поне така аз го тълкувъм... Тов бяха само 1/1000 от нещата които сам правил за нея и гадориите които тя ми е правила Благодаря за вниманието и за това че отделихте от времето си за да го прочетете

Мега фен
    Град
    Earth...
    Мисля че би трябвало да го преразкажеш в 2-3 реда защото няма кой да го чете това...

емиии 2 3 реда аа...к имах 5 месч1на връзка мн я обаи4ам..като анравихме 4 месеца т ями каза че ме оби4а но обича и парвта си любов сно с него ена са ходили икога тоъ даже не я е йхаресвал тя само се е сваляла само е е обичала... след това скъсахме т с еподига малко с мен след това пак се сърбахме ходихме още 3 седмици и на 3 седмица ме излъга..някакъв япоканил н кафе де тупер отдавна яхаресва и тя ми аза че ше излезе с него зам и само за да се отт ърве о т него и аз ах не неискам да изл с него тя каза к но излезе с него и акто я питах даи е излязла с него тя каза не и след 20 мин разбраха че ме е излъгъла... и в четвъртак скасахме в събота и оставих плюш мече орза и картичка пред ваарата ат ми акза земи си боклуците щот ще хи хвърля и карахме се и на кра я хвърлиал само розата и акртичката оствила е мечето
    .............ако искате повече инфо проче тете дългия пост...........

Град
    Бургас
    пич, ти си женчо.. иначе от втория пост нищо не мога да разбера
    Цесекарке, ще ти изпея каквото поискаш..

Повече от фен
    Смени дилъра

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Момичето просто не знае какво иска. Дай й време и малко въздух.
    Не й пиши,не й говори,не се занимавай с нея и виж реакциите й. Това е.

Град
    Where streets have no name..together with HeR

Re: просто да споделя и да кажете какво мислите

Цитирай Първоначално написано от ayhan4o
    Бях жестоко наранен и сле дтова тя ми каза че до преди да сме скъсали т ме еобичала и после съм ис танал безразичен...но тове вижда че още има чувства към мен но по незнайна причина от моя и
    Само не го вземай навътре , защото това е грешката която правим по-чувствителните момчета. Продължавай да досаждаш на въпросното момиче докато не ти каже какво става и не си тръгвай без отговор. Ако е заради друго момче, знаеш си работата, тръгваш с някоя друга за да я дразниш. И ще видиш как след време ще се обърнат нещата.. ама щом няма смелостта да ти го каже в очите е много подозрително tho. I edin съвет- '' Никога не казвай на едно момиче с кого да излиза'' защото много падаш в очите и , и се чувства задушена
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

Град
    Where streets have no name..together with HeR

Re: просто да споделя и да кажете какво мислите

Бях жестоко наранен и сле дтова тя ми каза че до преди да сме скъсали т ме еобичала и после съм ис танал безразичен...но тове вижда че още има чувства към мен но по незнайна причина от моя и
    Само не го вземай навътре , защото това е грешката която правим по-чувствителните момчета. Продължавай да досаждаш на въпросното момиче докато не ти каже какво става и не си тръгвай без отговор. Ако е заради друго момче, знаеш си работата, тръгваш с някоя друга за да я дразниш. И ще видиш как след време ще се обърнат нещата.. ама щом няма смелостта да ти го каже в очите е много подозрително tho. I edin съвет- '' Никога не казвай на едно момиче с кого да излиза i s kogo ne '' защото много падаш в очите и , и се чувства задушена
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

емиии 2 3 реда аа...к имах 5 месч1на връзка мн я обаи4ам..като анравихме 4 месеца т ями каза че ме оби4а но обича и парвта си любов сно с него ена са ходили икога тоъ даже не я е йхаресвал тя само се е сваляла само е е обичала... след това скъсахме т с еподига малко с мен след това пак се сърбахме ходихме още 3 седмици и на 3 седмица ме излъга..някакъв япоканил н кафе де тупер отдавна яхаресва и тя ми аза че ше излезе с него зам и само за да се отт ърве о т него и аз ах не неискам да изл с него тя каза к но излезе с него и акто я питах даи е излязла с него тя каза не и след 20 мин разбраха че ме е излъгъла... и в четвъртак скасахме в събота и оставих плюш мече орза и картичка пред ваарата ат ми акза земи си боклуците щот ще хи хвърля и карахме се и на кра я хвърлиал само розата и акртичката оствила е мечето
    .............ако искате повече инфо проче тете дългия пост...........
    Е ако някой въобще е разбрал нещо от този пост без да прочете първия евала му казвам

Цитирай Първоначално написано от Auby
    емиии 2 3 реда
    Е ако някой въобще е разбрал нещо от този пост без да прочете първия евала му казвам
    Аз го разбрах ;] без да чета първия.. за първия нямам нерви! . . .

Та по темата .. от нещата, които си написал във втория пост..ми излиза само един въпрос в главата..

Защо подяволите още й тичаш по гъза?? Оставяй я и повече не се занимавай, след време ще си разбере грешката.. НО късно ..
    Освен, ако ти веднага не й паднеш в краката като те потърси . . ;] тогава жалко за тебе .. много жалко
    I don`t care .. ;] ..

Не си заслужава, остави я.. Ако си мислиш, че без нея ще умреш.... Че тя е смисъла на твоя живот... Ах... Всичко се преживява...
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Пич тежко е но в началото...после минава. Но не продължавай да се връщаш към нея, не й бъди под ръка постоянно. Все по някое време ще те оцени..ако ти се чака разбира се...

Цитирай Първоначално написано от NawleK
    Смени дилъра
    или дневната доза

ох, брато .. тя е една курвичка, която незнае какво иска !!
    остави я ..
    тя освен повече болка друго не може да ти причини !!
    послушай ме .. познавам мн такива хора !!
    моя съвет е излизай с други ...
    намери си друга любов ..
    може би в началото ще бъде трудно,
    но така е по-добре !!
    УСПЕХ и дано се оправиш

наиситина ми е много трудно...опитвам се да я прежаля да се откажа от нея, но не се получава...2 пъти излизах с други момичета на кафе но като ми говорят мисля за нея...представям си как говоря с нея...и аз все си викам че ако има някакви чувства към мен тя ще ми каже
    ше си признае...но тя е малко странна личност...рядко се извинява, мн трудно признаава че е сгрешила и ме е страх да не би само и само заради това даже и да има чувства към мен да не си каже....

наиситина ми е много трудно...опитвам се да я прежаля да се откажа от нея, но не се получава...2 пъти излизах с други момичета на кафе но като ми говорят мисля за нея...представям си как говоря с нея...и аз все си викам че ако има някакви чувства към мен тя ще ми каже
    ше си признае...но тя е малко странна личност...рядко се извинява, мн трудно признаава че е сгрешила и ме е страх да не би само и само заради това даже и да има чувства към мен да не си каже....
    нз .. ти си я познаваш най-добре ..
    от това, което разказваш ..
    според мен тр да я оставиш ..
    но ако не е точно такава, а друга ..
    може би си заслужава ...
    помисли си добре ..
    искай съвет от някой мъдър и твой близък човек !!
    така ще е най-добре

благодаря за съветите

Супер фен Аватара на dead_princess
    Смени дилъра

Смени дилъра
    Ти си много тъпо парче брат...човекът иска съвет,вие се ебавате с чувствата му пффф толкова са ми противни такъв тип хора...

Към автора: Моя съвет е да спреш да я търсиш и да се държиш сякаш си я прежалил и сте просто приятели.Ако продължаваш да и ходиш по петите,ще се изнерви и ще охладнее още повече.Покажи и ,че имаш достойнство и наистина си го запази.Тя трябва да ти се извинява и да ти подарява мечета ,не ти на нея.Ако наистина има чувства към теб все още , вероятно ще си преглътне гордостта и ще иска да се върне.Покажи и че си не зависиш от нея и че можеш да се оправиш сам.Така сигурно ще разбере че не си и в кърпа вързан и ,че трябва да се бори за теб.Може би ще и станеш пак интересен,може би ще се върне тръпката.Не знам.Момичетата рядко обичат някой да им досажда и да им се натяга.Ако те иска-ще те намери,ако не-преживей я.Ще разбереш че има и други и, че тя не е единствената.Постепенно ще осъзнаеш, че единствено тя е загубила в случая.Айде успех и го давай малко по-ведро

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Велма е права ,няма за какво да и вървиш след дупето..Ти си уникално момче с прекрасен характер,няма какво да и се връзваш.Показал си и доброто,ся и покажи и лошото.Тегли й една и да си занимава,момичета много - няма за какво да си тровиш живота за някаква която не те оценява.5 месеца вярно не са малко време ама по-добре сега да спреш да се занимаваш с нея отколкото да те прави на маймуна още 5 и накрая пак да те зареже.Изобщо покажи й че ти си мъжа 'щото един път като те запише в графата "пт..ка" ще те прави на квото си иска,а като те запишат в тая графа трудно ще излезеш от там.

офф.- идеята с 100-те листчета хартия е свежарка,ама да е за момиче което ще го оцени,днешните освен секс за подарък друго не заслужават

балгодаря за съветите и за всичко..наиситна оспяхте д ами вдигнете самочувстивие то и сте прави...ако тичам след нея ще съ путка...ако има нещо към мен тя ще ми кажее//ще се правя на безразличен и да видим какво ще излезе...ще се правя до нейния рожденден който е на 22 юни и до тогас акоа не стане нш продалжавам изцяло напред БЛАГОДАРЯ МНОГО НА ВСИЧКИ КОИТО ПИСАХА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си