.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Само приятели или?

От седмица-две чатя с 1 момиче, с 2 години по- голямо от мен, а аз съм почти на 16.Попринцип тя започна да ми пише и ми пише често, както и аз на нея.Проблема е, че приказваме за нормалните глупости, а когато се закачам с нея, тя рядко отвръща със закачка към мен, а нещо се обяснява.До сега не съм срещал толкова яка мацка и започнах да се зарибявам, но незнам какво да направя, защото колкото и да се опитвам, все водим скучни разговори и незнам дали просто си чати, защото няма работа или иска нещо повече.Другия проблем е, че едва се засичаме някъде,т.к тя е друга смяна в училище и.. съм нямал и 1 разговор с нея на живо.И заради това,че е с 2 години по- голяма от мен все ми се струва, че няма да стане нищо, но тя продължава да ми пише, а аз бая я харесах..

Кажете си мнението, благодаря от сега !

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Уговорете си среща за някоя събота, излезте и поговорете. От държанието й ще прецениш...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Само приятели или?

Цитирай Първоначално написано от archlord
    От седмица-две чатя с 1 момиче
    мда - само приятели сте... няма шанс, няма възможност.. запознай се с момиче по нормалния начин и ше стане раотата

Град
    Sофiiя City xD

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    От седмица-две чатя с 1 момиче
    мда - само приятели сте... няма шанс, няма възможност.. запознай се с момиче по нормалния начин и ше стане раотата

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Защо задължително да е така, просто се намерихме във фб и тя започна да ми пише, а и нямаше как по друг начин да се запознаем.Но все пак това е вашето мнение, благодаря .

Град
    Дружба
    аз с колко момичета съм се запознал от разни сайтове... пишем си всеки ден вече кой знае колко време... дори да си харесам някоя, не значи, че и тя има същите намерения... просто ти казвам - ти си във friends листа... ако дори си и там...

Раотата е там, че не беше от някви сайтове, ами се бяхме засекли в училище и почнахме да се поздравяваме и накрая тя ми писа.А попринцип супер малко момичета ми хващат окото и затова не искам да я изпусна, ако ме разбираш де.Иначе разбирам какво имаш в предвид.Попринцип чакам за сигнали, но тук таме има и то не всеки път и не съм се решил да правя нищо още..

ии все пак като се замисля сега..май си прав

Град
    Дружба
    ми малко повече подробности, дге.. давай, покани я на среща, а-у... кво като е по-голяма от тебе?! Излезте 1-2 пъти и после каквото сабя покаже...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Уговорете си среща за някоя събота, излезте и поговорете. От държанието й ще прецениш...

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Не виждам какво друго можеш да направиш

Супер фен Аватара на WrongLife
    Защо задължително да е така, просто се намерихме във фб и тя започна да ми пише, а и нямаше как по друг начин да се запознаем.Но все пак това е вашето мнение, благодаря .
    Fuck Facebook! Заповнайте се live, както каза и народът преди мен!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Не виждам какво друго можеш да направиш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

От седмица-две чатя с 1 момиче, с 2 години по- голямо от мен, а аз съм почти на 16.Попринцип тя започна да ми пише и ми пише често, както и аз на нея.Проблема е, че приказваме за нормалните глупости, а когато се закачам с нея, тя рядко отвръща със закачка към мен, а нещо се обяснява.До сега не съм срещал толкова яка мацка и започнах да се зарибявам, но незнам какво да направя, защото колкото и да се опитвам, все водим скучни разговори и незнам дали просто си чати, защото няма работа или иска нещо повече.Другия проблем е, че едва се засичаме някъде,т.к тя е друга смяна в училище и.. съм нямал и 1 разговор с нея на живо.И заради това,че е с 2 години по- голяма от мен все ми се струва, че няма да стане нищо, но тя продължава да ми пише, а аз бая я харесах..

Е затва го мразя Skype

Е затва го мразя Skype

anonymous708973
    Guest
    С моя приятел се запознахме по фейсбуук и когато се разбрахме да се видим извън даскало (че сме в една смяна и без това се виждахме, но искахме отделно), се наложи да си разменим номерата Покани я на среща... Лично аз съм против момичето да е по-голямо, но разни хора - разни мнения. Успех

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Щастливец. Намерил си сериозно момиче, с което може да се говори нормално. И СЕ ОПЛАКВА
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Всъщност, вече знам, че нищо няма да стане. Нещо съм се заблуждавал явно..Все тая де,благодаря за коментарите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си