- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ревност
Та значи случвало ли ви се е когато сте в компания (вие, гадйето ви ии най- добрата ви приятелка ) та те двамата си говорят смеят се , а вие не се вписвате .. Та случвало ли ви се е да ревнувате гаджето си от приятелката си (когато само си говорят )![]()
Първоначално написано от malka7o
Какво изобщо правиш с този човек, след като нямате за какво да разговаряте...
И не, не ми се е случвало..
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Да,защо сте заедно след като няма какво да си кажете!!! И не и на мен не ми се е случвало
Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!
Не, защото имам доверие на моите приятелки ..![]()
+ това аз винаги имам какво да си кажа с него!! ..
Не, никога не съм ревнувала приятеля ми от приятелките ми.Вярвам и на тях и на него и знам, че никога няма да ме предадат или поне се надявам.
Да,случвало се е,защото попринцип нямам много вяра нито на приятелките(патила съм си от приятелки),нито на мъжете като цяло,защото в кръвта им е да изневеряват...т.е винаги е добре да си имаш едно наум![]()
Не,не се е случвалоС него винаги имаме за к'во да си говорим,а и той никога не би ме пренебрегнал заради някой/я друг/а
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
+ той никога няма да ме пренебрегне заради някаква другаПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
If I played you like a toy?
Малко да се защитим - вие ни изядохтеНа мен не ми се е случвало поради причината, че си избирам приятелите по мой си начин и никога никой от нас не би помислил за приятелката на някой от другите. Относно изневеряването - не всички изневеряват. Аз не бих изневерил, очаквам и на мен да не ми изневеряват.
Skype -> lucasboy_k
FaceBook -> LucasBoy
Default за навсякъде -> LucasBoy
Случвало ми се с бившия и сестра ми. Говореха си нещо за коли май и беше още в началото на връзката ни. Ей много изревнувах и даже й бях забранила да говори с негоАма така е като имам супер красива и забавна сестра която разбира от момчешки работи.
![]()
Не ми се е случвало точно това.
Но веднъж изревнувах страшно много от сестра ми, защото говори с приятеля ми 30 минути по телефона, уж от любопитство...
Някак не успях да преглътна факта, че не се бяхме чували от два дни, имахме малко минути и вместо да ги използваме ние двамата... сестра ми зае мястото ми...
Е, разбира се, проведох по един разговох и с двамата и... никога не се повтори. А сега, когато се съберем тримата чак ми е драго, защото... е различно.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не ми се е случвало гаджето и приятелката ми да си говорят все едно ме нямаНай-често приятелката се чувства така, защото двойката се закачат, целуват се, имат си техни теми и така
Иначе ако ми се случи ще ми стане мн тъпо и ще се опитвам да се намеся в разговора
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!