.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ревност

Hybrid View

ревност

Та значи случвало ли ви се е когато сте в компания (вие, гадйето ви ии най- добрата ви приятелка ) та те двамата си говорят смеят се , а вие не се вписвате .. Та случвало ли ви се е да ревнувате гаджето си от приятелката си (когато само си говорят )

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: ревност

Цитирай Първоначално написано от malka7o
    Та значи случвало ли ви се е когато сте в компания (вие, гадйето ви ии най- добрата ви приятелка ) та те двамата си говорят смеят се , а вие не се вписвате .. Та случвало ли ви се е да ревнувате гаджето си от приятелката си (когато само си говорят )

Какво изобщо правиш с този човек, след като нямате за какво да разговаряте...

И не, не ми се е случвало..
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Град
    пловдив
    Да,защо сте заедно след като няма какво да си кажете!!! И не и на мен не ми се е случвало
    Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!

Не, защото имам доверие на моите приятелки ..
    + това аз винаги имам какво да си кажа с него!! ..

Не, никога не съм ревнувала приятеля ми от приятелките ми.Вярвам и на тях и на него и знам, че никога няма да ме предадат или поне се надявам.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Да,случвало се е,защото попринцип нямам много вяра нито на приятелките(патила съм си от приятелки),нито на мъжете като цяло,защото в кръвта им е да изневеряват...т.е винаги е добре да си имаш едно наум

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не,не се е случвало С него винаги имаме за к'во да си говорим,а и той никога не би ме пренебрегнал заради някой/я друг/а
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Не, защото имам доверие на моите приятелки ..
    + това аз винаги имам какво да си кажа с него!! ..
    + той никога няма да ме пренебрегне заради някаква друга
    If I played you like a toy?

Град
    Пловдив
    Малко да се защитим - вие ни изядохте На мен не ми се е случвало поради причината, че си избирам приятелите по мой си начин и никога никой от нас не би помислил за приятелката на някой от другите. Относно изневеряването - не всички изневеряват. Аз не бих изневерил, очаквам и на мен да не ми изневеряват.
    Skype -> lucasboy_k
    FaceBook -> LucasBoy
    Default за навсякъде -> LucasBoy

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Случвало ми се с бившия и сестра ми. Говореха си нещо за коли май и беше още в началото на връзката ни. Ей много изревнувах и даже й бях забранила да говори с него Ама така е като имам супер красива и забавна сестра която разбира от момчешки работи.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не ми се е случвало точно това.
    Но веднъж изревнувах страшно много от сестра ми, защото говори с приятеля ми 30 минути по телефона, уж от любопитство...

Някак не успях да преглътна факта, че не се бяхме чували от два дни, имахме малко минути и вместо да ги използваме ние двамата... сестра ми зае мястото ми...

Е, разбира се, проведох по един разговох и с двамата и... никога не се повтори. А сега, когато се съберем тримата чак ми е драго, защото... е различно.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Не ми се е случвало гаджето и приятелката ми да си говорят все едно ме няма Най-често приятелката се чувства така, защото двойката се закачат, целуват се, имат си техни теми и така Иначе ако ми се случи ще ми стане мн тъпо и ще се опитвам да се намеся в разговора
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си