- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го накарам да ме хареса ?
аз съм на 12 и половина и харесвам едно мом4е ... виждала съм го и преди ... един път бях на корта за да гледам как играе и когато ре6их да си тръгвам той поиска сайпа ми .... от тогава си пишем и се зближихме се за няколко седмици ... преди няколко дена си бях написала на скайпа '' (sun) i love you (sun) '' и той ме попита за кои е и аз почнах да омотавам в отговора си и той разбра че го харесвам ... един път ме покани на 4е6ми4ката зада ме целуне оба4е аз отказах и на следва6тия ден по скайпа по4нах да му пра6там целъвки и той не6то ми се скара 4е само по скйпа мога да пра6там ;** и някфи такива... почна много 4есто да ми звани да ходя на корта да ме целъне оба4е аз отказвах ... оказа се 4е имаме об6т фр. които е в моя блок той изка6е да прави парти и пампи ( мом4ето което хр ) ме моле6е 4 дни да отида оба4е аз не исках да ходя ... ве4ерта на когато бе6е купона пампи ми се обади да слезна пред входа да ми каже не6то , аз слезнах и той по4на да ме прегръ6та оба4е аз почнах да се дърпам и се прибрах днес бях с фр. до 22ч. наван и ре6их да му се обадя оба4е имах малко пари в телефона и му чукнах и като си писахме по скайпа ми каза 4е само по скайпа не става и ако продължавам така да не се надявам на ни6то ....
POMOGNETE MII !!!!! само забравих да кажа 4е той е на 16г.Help me !!!
Чакай ся... В що за свят живеем? 16 годишен се занимава с 12 годишна, която не иска да бъде целуната ...?! ВТФ?!
Остави го тоя... според мен само те използва!
1 - Той е на 16, а ти на 12Мислиш ли, че имате някакъв шанс изобщо?! ... Няма да се учудя, ако си има приятелка, а ти си му за забавление.
2 - Направи като мене и изчакай поне на 14 - 15 да станеш. Ако пък много бързаш, хвани си някой на 12 - 13![]()
![]()
Живей за мига!
Какво шо дяволите очакваш?! Той е на 16, а ти не си навита и за една целувка. И е наистина тъпо това със скайпа.. Те повечето му връстници не са доволни на връзка, без секс а ти искаш от него да се задоволи с ";*". Осъзнай се малко и си хвани някой по-малък. А и той защо се занимава с теб, не знам..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ех, не трябваше даже да чета поста че да знам за какво става дума...
Няма начин да му се харесаш!
Това го казвам много рядко и то само на спец. хора, но , мацка ... Колко си зле ?! ..
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
хвани го за гъза и го целуни и е твой![]()
ОДИН!!!
Ооо, Паладин, ти се върнаПървоначално написано от darkPaladin
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
аз винаги съм бил тук я като харитов я като продуцентПървоначално написано от YouDontKnowMe
ОДИН!!!
ем .. той явно те харесва ..
няма какво да му се харесваш..![]()
нз .. според мен му обясни, че се страхуваш от това, което иска от теб
ала бала ..
кажи какво чустваш и ако наистина държи на теб ще те разбере
и ще си разрешите проблема![]()
УСПЕХ сладурче![]()
Не мисля, че ще това ще реши каквото и да е. Като не е готова, да не се занимава с него. За какво му е 12-годишно лапе, което и то не знае какво иска. "той по4на да ме прегръ6та оба4е аз почнах да се дърпам", ама иначе го обичала...Първоначално написано от Sisi7u
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
.. аз и давам съвет за решение на конкретния и ''проблем'' ...
но ако иска моме мнение .. не е правилно ..
а до въпроса .. дали го обича ...
ест, че не .. това е чисто моментно увлечение ...
и аз като бях 4 клас си падах по един батко 8 клас![]()
а сега като го гледам ми се повръща ..и си се чудя как съм го харесвала ..
но ако ме питаш тогава го ''обичах'' и то ''мн0г0''![]()
![]()
![]()
![]()
ем какво да ти кажа - ти незнаеш какво искаш...след като ти се е навил значи може да му дадеш една целувка ..кЪв е пРобЛемА?
та и аз съм съгласен с предишните постове на 16 е няма да се задоволи с целувки по скайп...стегни се и го целуни![]()
Еми ти си яко тъпа, пишат си само по скайп, иначе уникално многоо го харесваш.По-добре го остави момчето да си живее живота, като гледам колко си ограничена нищо не можеш да му предложиш.![]()
Опасни сте тия 12 годишните![]()
![]()
Скоро може да видим,и 8 годишна с 15 годишен ^_^
![]()
![]()
WHATAFACK
кви изводи си напрайх от прочетеното.. и за да не те обидя по някъв начин, ше го кажа по-приемливо - ти си едно лапе, което не знае какво иска... хем искаш да му се харесаш, хем не му даваш да те целуне (квото и да стане, ако не е той, някой друг ше е)... изчакай най-добре година-две, дотогава си мисли за други неща - пясъчни замъци, кукли барби, но не и на мама токчетата...Първоначално написано от tedu
Еееее ... трябваше да отидеш на чешмичкатаааа.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
И аз се чудя как става тоя филм. Ама скоро ще му писне на пича де.Първоначално написано от PinkPan7her
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
да ама само с една целувка ще стане ли .... ???Първоначално написано от valdesbg
16 годишният П. еба 12 годишната ми приятелка С. в гората у газа и у патката.Посля тя му духа.Тука се вайкате за една целувкаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Авторката - ти не можеш ли да пишеш на български?
А отностно "проблемът ти",май и ти не знаеш какво искаш.Уж го харесваш,а му се дърпаш.
Според мен недей да го целуваш,защото после ще поиска и още(мисля,че се сещаш за какво говоря,ама като те гледам колко си проста,да ти кажа - за ебане става дума!!), а си малка за тея работи.
Зарежети ги тия скайпове и импулси,плусчета и целувки.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
доста съм съгласнаПървоначално написано от FrostHammer