аз съм на 12 и половина и харесвам едно мом4е ... виждала съм го и преди ... един път бях на корта за да гледам как играе и когато ре6их да си тръгвам той поиска сайпа ми .... от тогава си пишем и се зближихме се за няколко седмици ... преди няколко дена си бях написала на скайпа '' (sun) i love you (sun) '' и той ме попита за кои е и аз почнах да омотавам в отговора си и той разбра че го харесвам ... един път ме покани на 4е6ми4ката зада ме целуне оба4е аз отказах и на следва6тия ден по скайпа по4нах да му пра6там целъвки и той не6то ми се скара 4е само по скйпа мога да пра6там ;** и някфи такива... почна много 4есто да ми звани да ходя на корта да ме целъне оба4е аз отказвах ... оказа се 4е имаме об6т фр. които е в моя блок той изка6е да прави парти и пампи ( мом4ето което хр ) ме моле6е 4 дни да отида оба4е аз не исках да ходя ... ве4ерта на когато бе6е купона пампи ми се обади да слезна пред входа да ми каже не6то , аз слезнах и той по4на да ме прегръ6та оба4е аз почнах да се дърпам и се прибрах днес бях с фр. до 22ч. наван и ре6их да му се обадя оба4е имах малко пари в телефона и му чукнах и като си писахме по скайпа ми каза 4е само по скайпа не става и ако продължавам така да не се надявам на ни6то ....
POMOGNETE MII !!!!! само забравих да кажа 4е той е на 16г. Help me !!!