.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: сколиоза

сколиоза

Искам да попитам дали носи ортопедичен корсет ако може ми пишете лично съобщение или тук в темата защото аз нося вече 2 месеца.Искам да попитам колко време се носи в смисъл колко часа в денонощието

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    докато си буден

колкото повече толкова по-добре
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сериозно те съветвам да си кирилизираш темата. Имаш 24 часа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Знам че трябва да го нося възможно най-много време и го правя но ми трябва конкретно време аз съм на 15 и за мен това е огромно бреме.И още нещо до попитам помага ли със 100% и също така помага ли плуването

Знам че трябва да го нося възможно най-много време и го правя но ми трябва конкретно време аз съм на 15 и за мен това е огромно бреме.И още нещо до попитам помага ли със 100% и също така помага ли плуването

кирилизирай си и заглавието !!
    а за корсета ..
    не разбрах какво искаш точно да кажеш .. !?
    казаха ти .. колкото по-дълго го носиш толкова по-добре ..

Как да си кирилизирам заглавието

Цитирай Първоначално написано от sisitooo3sisitooo
    Как да си кирилизирам заглавието
    просто си напиши заглавието на кирилица .. и вс ще е ОК..
    а заглавието ако не знаеш къде е ..
    като дадеш на редактиране ..
    най-горе пише заглавие ..
    там го напиши на кирилица..
    и побързай преди да са ти заключили темата

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    цял ден(предполагам)

Сигурно лекар ти е препоръчал да носиш корсет - той не ти ли обясни колко часа да го носиш ? Колкото по-дълго го носиш - толкова по-бързо ще се оправиш.Свиквай.И да-плуването е полезно.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    помагат и двете неща

ако не ти помагаше нямаше да ти кажат да го носиш
    ОДИН!!!

Мерси много за коментарите подействаха ми добре защото вече се бях отчаяла.И преди съм носила корсет но преди 3 г. и просто спрях да го нося но сега съм решила че ще се оправя на всяка цена

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    здр

плуването, стига да ти е приятно помага и то много!

корсета не е бреме, а лекарство - колкото повече време прекарваш в него, толкова по-бърз и значим ще е ефекта от лечението.

мисли за него като за ризница, която те предпазва от враговете или като за мантия, която другите нямат....нещо такова..

помага...успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си