.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    бившата съм я обичал .. но тя с нищо не се постара да запази връзката с нищо!!!!(няма да страдам за някой който не си е мръднал дори устата да каже един път пръв "обичам те" )
    а колкото до другото.....мисля че имам чуства към приятелката и ,и то големи
    1) От къде тези чувства?От колко време се познавате? Колко добре я познаваш ?

2) За това ,че не ви е вървала връзката не може да е виновна само тя...Много е лесно да я обвиниш,но трябва да потърсиш вината и в себе си.

3) Може да не е казвала обичам те ,защото не го е чувствала.Три месеца изобщо не са много време.А и думите "Обичам те" не трябва да се казват ей така за щяло и нещяло

П.П. Ще се въздържа да изкажа мнението си за батковците ,които ходят с 14 годишни ...

--------------------------------------------------------

не не кажи си мнението непречи...
    ами откога познавам приятелкта ли ? ем с нея си пиша от 6-7 месеца такаче я познавам добре
    откъде тези чуства...пф незнам как да ти кажа но всяко момиче което ми е харесала изведнъж излизат тези чуства ....даже и аз незнам от къде просто за момент са мн силни ...имам чуствотто че ще направя всичко за нея..ДДЗ мн бързо се влиобвам можеби и аз незнам ....(за приятелката на бившата ми )

ем незнам аз мисля че нямам вина винаги съм я търсил,не съм я обиждал излагал или нещо такова...е да може би когато съм с нея се държа различно смисал по добър съм по някакъв различен ДДз но аз знам че съм различен с нея..(за бившата приятелка говоря)

понякога и аз се чудя как тъпча себе си за да и е добре на нея (за бившата).... защото наистина я обичах можеби ...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    не не кажи си мнението непречи...
    ами откога познавам приятелкта ли ? ем с нея си пиша от 6-7 месеца такаче я познавам добре
    откъде тези чуства...пф незнам как да ти кажа но всяко момиче което ми е харесала изведнъж излизат тези чуства ....даже и аз незнам от къде просто за момент са мн силни ...имам чуствотто че ще направя всичко за нея..ДДЗ мн бързо се влиобвам можеби и аз незнам ....(за приятелката на бившата ми )

ем незнам аз мисля че нямам вина винаги съм я търсил,не съм я обиждал излагал или нещо такова...е да може би когато съм с нея се държа различно смисал по добър съм по някакъв различен ДДз но аз знам че съм различен с нея..(за бившата приятелка говоря)

понякога и аз се чудя как тъпча себе си за да и е добре на нея (за бившата).... защото наистина я обичах можеби ...

Това не е любов.Това е моментното усещане ,което много хора описват като "пепрудки в стомаха" .
    А бтв от личен опит ти казвам -писането по скайп не отговаря с реалността.

П.П. Щом те кефи това момиче , ок ,но толкова ли не можеш да си намериш някоя на твоите годинки ?

--------------------------------------------------------

ем момичетата са на по 16
    ем просто не съм искал можеби ...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Зарежи ги и двете. Бягай от филма, защото така могат да се изгаврят с теб, че си нямаш идея. Единственият опарен от тая ситуация ще бъдеш ти. Ако тръгнеш да се събираш със старата или пък да зарибяваш най-добрата й приятелка, означава че сам се вреш в лайната.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    бившата май и ти не я искаш, най-добрата й приятелка (малко повече натиснати клавиша никому не вредят) е наистина добра приятелка, щом не ти се връзва... малкото момиченце, мислещо си, че те обича, не си струва...

някой беше написал, че си презадоволен... ми прав е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си