- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Багажът эа морето
Колко багаж носите?
Эащото аэ миналите години все си каэвах,че няма да е много,че уж ще е по-малко от преди,но все става 1 тон"Айде само това,само това,айде и това,абе и това..."
Поэнато ли ви е?
Обаче таэи година вече съм решена,че няма само да се эаканвам,а наистина ще съм с малко багаж-само най-необходимото.Иначе все си нося една камара дрехи,от които не обличам и 1\4При вас така ли е?Даже съм эамислила да ходя с куфар,които е на половината на онэи,с който съм ходила другите години
Няколко чифта къси панталонки,няколко потника,един дълъг панталон и най-необходимата коэметика -това е планът ми эа тая година...въпреки че като се эамисля ,май това беше планът и эа миналата година,ама пак тръгнах с огромния куфар,който едва влача
![]()
Страхотен ден,тук има небе.
Стхотен ден на цветове.
Слънчевият живот аэ иэбрах эа мен,
не харесвам долната эемя...
Аэ иэбрах си сърце эа светлите неща,
аэ иэбрах СТРАХОТЕН ДЕН!
аз си побирам нещата в средно-голям куфар с колелца![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Тоэи,с който ходих миналата година беше от най-големите на колелца.Ама толкова го натъпках,че едвам се търкаляше..Първоначално написано от sladur4etyYy
Въпреки че тогава и на майка ми багажа беше в него,но моят эаемаше доста по-голяма част
![]()
Стхотен ден на цветове.
аэ иэбрах СТРАХОТЕН ДЕН!
Всички момичета сме такаИ аз всяка година си казвам няма да нося много нооо...
![]()
Да де,може би е така,но има накои ,които поне като носят един тон дрехи да речем ги обличат.Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
А аэ само си ги нося
![]()
Стхотен ден на цветове.
аэ иэбрах СТРАХОТЕН ДЕН!
И аз такаПървоначално написано от Пей с Мен
Натрупам аболютно всичко, което реша и като отида там нося по малко от половината неща, които съм взела
![]()
Лошото при мен е че не съм така само като ходя на море, а на всякъде където тръгна за повече от 2 дена
![]()
![]()
![]()
При мене е само эа моретоПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
На 4-ти вечерта пътувам и мисля утре да си оправя багажа...плаша се от мисълта![]()
Стхотен ден на цветове.
аэ иэбрах СТРАХОТЕН ДЕН!
Аз пък никога не си казвам:"Тая година няма да си вземам толкова неща!".Имаме кола с огромен багажник и нашите са ми казали да не се притеснявам за багажа.Главно си вземам козметика,дрънкулки,някоя и друга книга да чета,обувки и дрехи.Дрехите ми главно не заемат много място,понеже са като парцалчета.![]()
Приготви си куфара и кажи на майка ти да го скрие за да не сложиш още нещо!!!![]()
![]()
![]()
Хм...аз на море ходя с едни къси гащи,един потник,едни дълги гащи и 1 суитчър.И 2 бански костюма и през 98% от времето съм по бански.Миналата година за 1седмица минах с 1 раница с 2 разделения..![]()
Бански, тениска и ключове! :Д
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Aз пък си приготвям точно толкова дрехи за колкото дни ще бъда там. Верно най-хубавите, но пък не разбирам какво толкова има да се носи. Летните дрешки са малки, не е като зимно яке все пак! Мога да предвидя плюс 1-2 блузки за вечерта, но общо взето колкото дни, толкова блузи. Няколко горни дрехи за всеки случай, един дълъг панталон пак за всеки случай, и останалото поли и панталонки.
Е да, но ти, предполагам, си момче!!!Първоначално написано от Jamalska
Всяка година е така.И аз си викам:"Тоя път няма да нося толкова дрехи" и пак същата история.Няма начин просто...![]()
Не мога да си го нося сама, това е показателно за обема му.
Тази година ще трябва да пробвам с по-малко, не гарантирам, че ще ми се получи.
Честно казано се ограничавам, старая се да не взимам много, но колкото и да е, винаги слагам повече от това, което ще нося и ще ми трябва.![]()
me too
Първоначално написано от ™G-Baby™
Нося колкото се може по -малко неща.Нося повече храна,отколкото дрехи![]()
Броя на дните = на броя на дрехите,бански,тоалетни принадлежности,музика и това е.![]()
Обикновенно ходя само с 1 куфар![]()
Ама не ми трябва много-бански,Ipod,GSM и кърпа![]()
Оффф и аз по принцип пълня по един куфар от най-големите на колелца + един малак сак с хавлии и бански костюмиНаблъсквам ги с 3-4 бански костюма,няколко чифта къси гащички + няколко полички,2-3 плажни рокли,2-3 парео-та,потничета,тениски,бельо, 2-3 чифта дълги дънки,някое горнище/яке/сако,хавлии и други глупости...
Нооо тази година ще ходим с компанията6 коли с по 4 човека и трябва да се съобразяваме с мястото
Ще си кажете "Е,че как няма да саберете 4 човека по един куфар?!" Дааа ама не
Ще си носим и 8-9 палатки,спални чували и принадлежности за къмпинг,защото мислим 2-3 дена да сме на плажа
И в крайна сметка за тази година багажа ми е: 2 големи и 2 малки хавлии,бельо,3 големи тениски за сън,1 цял бански и 3 от 2 части,2 парео-та,5 чифта къси шушлекови гащета (в тон с горнищата на банските),2 чифта дълги дънки,едно якенце и един суичар,дънкови гащета и дънкова пола+5 потничета,1 кецове и 2 чифта сандалки (отделно джапанките за плажа
)
Добре,че след палатките ще сме в едно село с много готина вила и плажа ще ни е на близо и няма да се притеснявам много,много за облеклото
... АаАаАа и естествено ръчния багаж - i-POD (но той стои закачен за блузата или дънките ми),GSM-а и зарядното + несесера с гримовете (в случай,че отидем на диско
) ... И най-гадното е,че това ми е багажа за 15-20 дена!!! (зависи кога ще свършим парите
)
![]()
Всяка година се заричам да нося по-малко багаж и преди няколко седмици като бях на морето помъкнах цяла камара и пак не облякох повече от половината! Затова твърдо реших другия месец като ходя пак да е с много малко багаж, ама като се знам![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Момиче еПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
Ми то всеки си носи различно..
Аз винаги си взимам
тва, което ми е в списъка
и не ми дреме колко място ще заеме.
`*`MaLkA SlAdUrKa`*` ,е да,ама не позна(умирах да го кажаПървоначално написано от sladku_bebzi
)
Просто не ходя на хотел обикновено,не посещавам 4ресторанта,7кафенета и 3 дискотеки.На морето не се гримирам кажи-речи,не се обличам за разходка по дамбата...просто се пека и партя
![]()
Тази година като ще съм половин месец на море не знам направо как ще си натъпча нещта в раницата дето имам, май ще трябва да взема нещо допълнително![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Хахах аз миналите години като ходех и мъкнех сичкооооо ..... и кви мъки бяхаа да ги нося...ръцете ми бяха изтръпнали напрао
и се заканихме сички,че другата година взимаме 2 тениски и 2 панталона ..![]()