Несебър,сОЗОПОЛ или Приморско ?Къде бихте предпочели да почивате
Какъв е смисълът на темата, ако мога да попитам?
Иначе Несебър - това е един от любимите ми градове
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Созопол доста замря в последните години, Приморско ми е голяма селяния, така че остава Несебър, и без това там не съм ходила.
Обожавам Несебър![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
До колкото са ми казвали там има само 1 плаж и задължават да си платиш за чатър иначе правят глобиИ наистина ли хигиената на този плаж е лоша
Има свободна зона, но имам чувството, че с всяка година се смалява... Иначе плажът си е идеален, водата също.
Audio ergo sum
Созопол,централния плаж им плаж съкс, но има едно невероятно местенце със скали etc. на края на града (:
1.Несебър
2.Созопол
Приморско не искам да присъства в класацията ми.![]()
напълно си правПървоначално написано от machoka
Несебър е единствения курорт в който все още се усеща мириси на йод вечер по плажа![]()
Мен точно това ми липсва на българското черноморие мириса на море![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Стария град на Несебър е едно от метата, което пострада най-малко от презастрояването.
Има си атмосфера, пък ако ти се ходи на дискотечки - Слънчев бряг ти е на 2 крачки.
Grumpy old madman
Бедрум ляляляПървоначално написано от Canis_Dirus
ще ми липсва тва място бе .....
Нз как ще преживея това лято без съни биич![]()
Може да е цигания и гадория ама е вечно парти
Шапкарю .....
Да бе, в претъпканите автобуси... няма такава блъсканица в тях простоПървоначално написано от cherinka
![]()
Audio ergo sum
созопол. аз ходя там
ама тая година ми порасна пишката и няма да съм там![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Созопол
Несебър
Не е казано, че трябва да се вози в претъпканите автобуси...Слънчев Бряг е на 30 минути път пеша...поне на отиване така, на връщане на дали ще може да ходи...
Несебър
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Първо Слънчев, после на Приморско или Китен![]()
Тая година на морето ще има трима човека.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Ее , ще прежалите една петолевка със влакче да се бръмнете до Кубан.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
/ приятно е с влакче , много дори./
Иначе в Несебър са ми корените , не бих го заменила за нищо.![]()
Едвам ще ги изчакам тия 20 дена , докато отида..![]()
![]()
To infinity and beyond.
с тази тема ме разплаквате направо ....
За първо лято от 3 години няма да бачкам на морето ..... и нз !
Сега по това време вече щях да се мотам по плажна и да зъзна от студ...
Талпата , смехът , гнусните туристи всичко това така ми липсва.... да вървиш по улицата и да се чуват мноого езици шум от машинки за татуиране и машините за игра![]()
уф
Шапкарю .....
не съм била на нито едно от тези места!тази година на приморско ще се ходи, дано ми хареса
![]()
Мразя нашето Черноморие и от 3-4 години съм редовен с нашите в Гърция! Тук е о тврат! Пълно със селски душици с голфове с чалга, пияни деца, от всякъде гледат да ти вземат парите по най-елементарния начин без нищо да ти предложат! Иначе от изброените също подкрепям Несебър.. пробвай и Балчик![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
И на трите места бях преди доста време.
Приморско - нищо особено, много прилича на Китен.
Несебър - претъпкано, супер скъпо заради Слънчев Бряг. Старият град става, хубава атмосфера.
В Созопол бях преди 8 години последно и беше супер яко. Чисто, евтино, има си стар град за бродене, скали и т.н. Обаче съм сигурен, че са го осрали.
От спомените ми фаворит е Созопол.