- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да отслабна с 3 килограма
знам че има много такива теми и ако трябва заключете моята та сега по темата ми значи аз съм на 12 и тежа 43 килограма нямам целулит но искам да отслабна поне още малко бихте ли ми предложили нямкакъв режим или спорт благодаря предварително![]()
![]()
Диета на Дюкан и 20 обиколки на стадиона без почивка!
абе, деца, за чий искате да отслабвате, като и без това сте по 40 кила с напикани гащи?
Скъпо дете, в момента растеш. През предстоящия ти пубертет ще ти се случат толкова разнообразни неща с тялото, че може след 7-8 години не да искаш да сваляш, а да качваш. Мъничка си да спазваш хранителен режим, а за спорта какъвто и да хванеш, все ще е добре.
Loshotia какво й обясняваш, като си е втълпила да си сваля килограми, въпреки че няма нужда ама...Намери си някакъв здравословен режим на хранене, лиши се от сладко, хляб и газирано. Прави много упражнения за различните места където искаш да отслабнеш и си готова за 1 месец ако не и по-малко. Не прави диети, които те примамват със заглавията си "Отслабни за 1 седмица с 5 кг" или подобни.
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Мне. Защо?
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Не сте нормално,честно!
Не мисля че на 43 кг ще имаш какво да свалиш,освен ако не си 130см висока![]()
За газираното и сладките няма лошо да ги спре и на тяхно място да включи плодове, но защо да спре хляба?
И защо точно Дюкан препоръчвате, драга Мармаладке? Да не би да поощрявате поява на заболяване?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
сарказъм, калпазанке, сарказъм. и разни буквички с дребен шрифт отдолу.
Ами ако наистина те послуша? Е те това е опасното, защото аз сарказмът и дребните букви ги видях, но тя може и да не стопли за какво иде реч! Тогава ще стане "весело".
Както и сама виждаш, предметно-образното мислене е на първо място. Второсигналната система още им липсва.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мисля, че си малка за диети,но все пак щом искаш само 3 кила да свалиш направи 9о дневната диета-в нея се яде всичко и не мисля, че бити навредила.Но и не забравяй да спортуваш!
Танци, волейбол, баскербол, плуване, лека атлетика .. Спортувай, не прави диети от спорта ще отслабнеш по-бързо и няма да си върнеш килограмите.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от Loshotia
Абе аз да не правя нова тема че вече на почти всяка страница има такава..кажете нещо за отслабване на краката и дупето упражнения или нещо от този сорт..просто са ужасни (не преувеличавам и други го забелязват) и просто не мога да се гледам.
няма упражнения за сваляне на см от точно определена област-като отслабваш това става сравнително равномерно(поне при повечето хора)Първоначално написано от gerityySUN
пробвай с повечко кардио упражнения(бягане,колело,д же бързото ходене пеш върши работа),съчетани с по-малко въглехидрати и ще стане![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Мини на разделно хранене. Така ще си контролираш теглото, ще ядеш от всичко без да се лишаваш, ще изключиш вредните неща от менюти си и ще ти е от полза да имаш изграден режим на хранене в пубертета. Не те съветвам да спазваш диета на тази възраст.
ок и между другото съм ви молила не за диета а за някакъв режим и нещо от сорта но не и диета![]()
![]()
Ето това си пише , че е диета, но си е чист режим чрез който може да отслабнеш.Първоначално написано от yana29
http://fitnesinstruktor.com/%D0%BD%D...5%D1%82%D0%B0/
Успех![]()