.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

как да отслабна с 3 килограма

знам че има много такива теми и ако трябва заключете моята та сега по темата ми значи аз съм на 12 и тежа 43 килограма нямам целулит но искам да отслабна поне още малко бихте ли ми предложили нямкакъв режим или спорт благодаря предварително

Диета на Дюкан и 20 обиколки на стадиона без почивка!

абе, деца, за чий искате да отслабвате, като и без това сте по 40 кила с напикани гащи?

Мега фен
    Град
    София
    Скъпо дете, в момента растеш. През предстоящия ти пубертет ще ти се случат толкова разнообразни неща с тялото, че може след 7-8 години не да искаш да сваляш, а да качваш. Мъничка си да спазваш хранителен режим, а за спорта какъвто и да хванеш, все ще е добре.

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Loshotia какво й обясняваш, като си е втълпила да си сваля килограми, въпреки че няма нужда ама... Намери си някакъв здравословен режим на хранене, лиши се от сладко, хляб и газирано. Прави много упражнения за различните места където искаш да отслабнеш и си готова за 1 месец ако не и по-малко. Не прави диети, които те примамват със заглавията си "Отслабни за 1 седмица с 5 кг" или подобни.
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

^ Анорексия ли поощряваш или така ми се струва?

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Мне. Защо?
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

Не сте нормално,честно !
    Не мисля че на 43 кг ще имаш какво да свалиш,освен ако не си 130см висока

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За газираното и сладките няма лошо да ги спре и на тяхно място да включи плодове, но защо да спре хляба?
    И защо точно Дюкан препоръчвате, драга Мармаладке? Да не би да поощрявате поява на заболяване?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

сарказъм, калпазанке, сарказъм. и разни буквички с дребен шрифт отдолу.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ами ако наистина те послуша? Е те това е опасното, защото аз сарказмът и дребните букви ги видях, но тя може и да не стопли за какво иде реч! Тогава ще стане "весело".
    Както и сама виждаш, предметно-образното мислене е на първо място. Второсигналната система още им липсва.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ясно, приемам забележката.

Мисля, че си малка за диети,но все пак щом искаш само 3 кила да свалиш направи 9о дневната диета-в нея се яде всичко и не мисля, че бити навредила.Но и не забравяй да спортуваш!

Голям фен Аватара на Stellsy
    Танци, волейбол, баскербол, плуване, лека атлетика .. Спортувай, не прави диети от спорта ще отслабнеш по-бързо и няма да си върнеш килограмите.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Скъпо дете, в момента растеш. През предстоящия ти пубертет ще ти се случат толкова разнообразни неща с тялото, че може след 7-8 години не да искаш да сваляш, а да качваш. Мъничка си да спазваш хранителен режим, а за спорта какъвто и да хванеш, все ще е добре.
    абсолютно съм съгласна

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    ++

Абе аз да не правя нова тема че вече на почти всяка страница има такава..кажете нещо за отслабване на краката и дупето упражнения или нещо от този сорт..просто са ужасни (не преувеличавам и други го забелязват) и просто не мога да се гледам.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от gerityySUN
    Абе аз да не правя нова тема че вече на почти всяка страница има такава..кажете нещо за отслабване на краката и дупето упражнения или нещо от този сорт..просто са ужасни (не преувеличавам и други го забелязват) и просто не мога да се гледам.
    няма упражнения за сваляне на см от точно определена област-като отслабваш това става сравнително равномерно(поне при повечето хора)
    пробвай с повечко кардио упражнения(бягане,колело,д же бързото ходене пеш върши работа),съчетани с по-малко въглехидрати и ще стане
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мини на разделно хранене. Така ще си контролираш теглото, ще ядеш от всичко без да се лишаваш, ще изключиш вредните неща от менюти си и ще ти е от полза да имаш изграден режим на хранене в пубертета. Не те съветвам да спазваш диета на тази възраст.

Супер фен Аватара на rakiQ
    тва са 3 кг а не 30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ок и между другото съм ви молила не за диета а за някакъв режим и нещо от сорта но не и диета

Цитирай Първоначално написано от yana29
    ок и между другото съм ви молила не за диета а за някакъв режим и нещо от сорта но не и диета
    Ето това си пише , че е диета, но си е чист режим чрез който може да отслабнеш.
    http://fitnesinstruktor.com/%D0%BD%D...5%D1%82%D0%B0/
    Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си