Ти все още не си го преживяла..
Разбирам те, и аз бих правила същото.
Само че, в моята историйка е точно обратното, смисъл аз съм Милена..
Моята Мария има същия "проблем" - аз обичам повече думата пухкава, но проблем в кавички, защото не виждам нищо нередно, никога не бих си избирала приятелка по това..
Плюс това смятам, че на някои това им е чара, нея виждам, сладичка е така, по-мека като се гушнем..
Тя го прави същото, което си описала за глупостта, когато си вършела, сега. Виждам я често е тъжна, гледа сама да седи със слушалките, сдухва се заради това.. Не й се приказва, но като искам да разбера какво й има, за да помогна, се почват едни караници и в крайна сметка нищо. Като прочетох, обвзе ме някакъв страх да не стане същото. Единственото нещо от характера, което не мога да търпя, мисля че е точно суетността и ей така тормозенето за някакви си килограми. Може би просто не знам точно какво е, но знам как се чувства човек за друг проблем, не по-маловажен. Пък тя усеща, че не я разбирам ли, някак се отдалечава.. Даже и да ми се държи тъпо /този период продължава някъде седмица силно изразен, но и преди понякога го е правила/ бих й простила, и все още го правя..
Не бих си простила да я оставя, за нещо толкова незначително, защото наистина много я обичам. Като се замисля, преди винаги като имаше нещо, я заплаха за живот, абе много пъти не ми е пукало дали ще умра, защото просто нямах цел, нещо, за което си струва да се живее. Сега ме е страх и от най-малкото нещо, само мисълта да я изгубя..
Пък като се гушнем..имала съм чувството, че животът ако спре на тая секунда, никога няма да ми омръзне.
Както и да е, доста хора казват, че мога да говоря за нея с часове, вече разбирам, че са прави. Като някаква вманиачена съм, ама просто никога не съм имала точно такъв човек.
И аз не искам часовете в училище да свършат, само и само да сме повече време заедно.
Купила й бях от сребърните сърчица, половинките с надпис, ама все се чудех, трябваше ми някакъв стимул да й го дам. Ще се постарая възможно най-скоро, това може и да укрепи нещата.
Та, личи си, че си много всеотдайна, според мен това е хубаво, стига човекът да си заслужава. Пожелавам ти от все сърце, пак да сте си заедно, тя да ти даде втори шанс, защото се вижда, ще направиш всичко, за да не си повториш грешката. Защото знам колко е хубаво, да имаш толкова добра приятелка.
Благодаря ти, че това все пак ми подейства като поука, да я разбирам и да не съдя поведението й понякога.

Дано всичко се оправи наистина..