- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интернет прецаква ли любовта ?
Всички тия фейсбуци, скайпове, MSN-и и др. - постоянният контакт не убива ли тръпката ?! Ако по цял ден си драскаш целувки и hug-ове с гаджето не омръзва ли ? Не съкращава ли безвъзвратно това връзката ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Хората, които се оставят това да им убие тръпката не бих казал, че изпитват любов.
Едмо време не е имало компютри , но не е попречило на хората да са заедно , а сега комютрите са всичко!
Авторът (или авторката) е прав(а).
Помня при предишната си връзка как постоянно бяхме в skype с него. Или пишем или говорим, ама постоянно. Мислех, че това означава хубаво бъдеще, ама хубаво ли - на 3тия месец ми омръзна. Не изпитвах никаква тръпка когато се виждахме, просто защото си бяхме писали 2-3 часа по skype преди това.
Със сегашния пак се търсим много ама по телефона. И е съвсем друго да изтръпваш при всяко sms-че или да умираш от кеф когато ти звъни. Вълнувам се като за 1ва среща когато се виждаме.
Skype e средство за комуникация. Там трябва да има една уговорка и всичко да става на живо. Не трябва да ставаме online хора. Губи се смисъла на много неща.
w0sh, na kolko si, be ? Prawi mi wpechatlenie, che dosta ymni neshta post-wash
Inache az mislq, che naistina taka se sukrushtawa wruzkata. Kato cqlo sum protiw, kogato kontaktut e neshto razlichno ot face-to-face.
PS. Nqmam kirilica, otkroweno sorry
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
ПРАВ СИ ! До скоро и аз така смятах,но вече не, даже би трябвало да се сближаваме. Колкото повече, толкова по-добре.Първоначално написано от w0sh
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Пречи,все пак вместо да използват това време да се видят ги мързи да станат от компютъра.
Мене ме дразни приятелки и приятели всяка вечер
- "Ставам ,лека"
- "ЧАО"
Дразнещо е ,не го пишат наистина , а по принуда.
Кво да говоря ако имам нет приятел ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Преди рядко контакувах с нея, но през Skype-то разбрахме, че се обичаме....
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Вижте сега,има и хубави и лоши страни.Да си кажа честно последната ми връзка приключи за това,защото си бяхме омръзнали заради скайпНо пък чрез Интернет също така много хора са се забелязали и са станали гаджета.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ъъмъъ как без скайп беее?! Мноо ясно, че всичко, различно от нормалното общуване, е пълна боза... вярно - не може 24/7 да сте заедно, ама... и защо трябва?!
skype forever![]()
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Това прозвуча като пълна тъпотия. Единствената разлика между скайп и телефоните е, че по телефона си плашащ, докато в скайп - не. Ти пак може да изтръпваш при всяко скайп съобщение, което ти праща, или да умираш от кеф, когато ти звъни в скайпа. При теб очевидно нещата са така заради смяната на гаджето.Първоначално написано от kremen4eto
Ако наистина се обичат двама човека, няма опасност да си омръзнат.
Със сегашният ми приятел, преди да заживеем заедно, се виждахме всеки ден, пишехме си по цяма вечер и говорехме с часове по телефона. Няма признаци да сме си омръзнали. Не прехвърляйте вината върху интернет. Ако сте си омръзнали сте виновни само вие и никой друг, най-малко скайп.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
зависи- ако връзката е изцяяло базирана на интернет комуникация, то тръпката в нея умира много по-бързо, отколкото в нормална връзка..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
ДА!
![]()
Ами ако говорим за любов, едва ли, но само при положение, че простотийите със скайп-а са умерени. Принципно аз съм твърдо против, но всеки решава сам за себе си.
Не бих казала,с бившия ми бяхме от един клас,след училище винаги оставахме заедно,след това поне по 2-3 пъти се чувахме по телефона,а след това си пишехме по скайп по 1-2 часа и абсолютно винаги имахме какво да си кажем и определено тръпката не се беше загубила!
интернет даже помага за намиране на любов. платена в бг-ескорт![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Кой нормално развиващ се човек ще виси по цял ден пред компютъра, за да пише разни малоумни емотиконки на половинката си на всяко възможно място, където тя има регистрация? Т'ва не е обсебващо, ми не знам какво е.
В повечето случаи, скайп и други подобни програми за комуникация, съсипват отношенията.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
мен ме дразни, че у скайпо нема емотикона иебан
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Идеята на скайпа е готина - дава ти възможност да подържаш някаква връзка с човек който е на разстояние от теб.Друг е въпроса че е трудно се осъществява връзка от разстояние.По темата - аз ако нямам други заниманя освен по цял ден да си пиша лиготий в скайпа,мисля че омръзването на гаджето ще ми е най-малкия проблем.
Любов по интернет - е те такова животно нема!
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Имах една позната,нейния приятел беше заминал в чужбина за няколко месеца webcam-a ,слушалките и скайпа им бяха единствената възможност да подържат връзка.Тва е хубавото ,за лошото вече се изказах![]()