.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

Интернет прецаква ли любовта ?

Всички тия фейсбуци, скайпове, MSN-и и др. - постоянният контакт не убива ли тръпката ?! Ако по цял ден си драскаш целувки и hug-ове с гаджето не омръзва ли ? Не съкращава ли безвъзвратно това връзката ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Хората, които се оставят това да им убие тръпката не бих казал, че изпитват любов.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Едмо време не е имало компютри , но не е попречило на хората да са заедно , а сега комютрите са всичко!

Авторът (или авторката) е прав(а).
    Помня при предишната си връзка как постоянно бяхме в skype с него. Или пишем или говорим, ама постоянно. Мислех, че това означава хубаво бъдеще, ама хубаво ли - на 3тия месец ми омръзна. Не изпитвах никаква тръпка когато се виждахме, просто защото си бяхме писали 2-3 часа по skype преди това.
    Със сегашния пак се търсим много ама по телефона. И е съвсем друго да изтръпваш при всяко sms-че или да умираш от кеф когато ти звъни. Вълнувам се като за 1ва среща когато се виждаме.

Skype e средство за комуникация. Там трябва да има една уговорка и всичко да става на живо. Не трябва да ставаме online хора. Губи се смисъла на много неща.

Повече от фен
    w0sh, na kolko si, be ? Prawi mi wpechatlenie, che dosta ymni neshta post-wash

Inache az mislq, che naistina taka se sukrushtawa wruzkata. Kato cqlo sum protiw, kogato kontaktut e neshto razlichno ot face-to-face.

PS. Nqmam kirilica, otkroweno sorry
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Хората, които се оставят това да им убие тръпката не бих казал, че изпитват любов.
    ПРАВ СИ ! До скоро и аз така смятах,но вече не, даже би трябвало да се сближаваме. Колкото повече, толкова по-добре.
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Пречи,все пак вместо да използват това време да се видят ги мързи да станат от компютъра.

Мега фен Аватара на teenems
    Мене ме дразни приятелки и приятели всяка вечер

- "Ставам ,лека "

- "ЧАО "

Дразнещо е ,не го пишат наистина , а по принуда.
    Кво да говоря ако имам нет приятел ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом

Re: Интернет прецаква ли любовта ?

Преди рядко контакувах с нея, но през Skype-то разбрахме, че се обичаме....
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Вижте сега,има и хубави и лоши страни.Да си кажа честно последната ми връзка приключи за това,защото си бяхме омръзнали заради скайп Но пък чрез Интернет също така много хора са се забелязали и са станали гаджета.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ъъмъъ как без скайп беее?! Мноо ясно, че всичко, различно от нормалното общуване, е пълна боза... вярно - не може 24/7 да сте заедно, ама... и защо трябва?!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    skype forever
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Авторът (или авторката) е прав(а).
    Помня при предишната си връзка как постоянно бяхме в skype с него. Или пишем или говорим, ама постоянно. Мислех, че това означава хубаво бъдеще, ама хубаво ли - на 3тия месец ми омръзна. Не изпитвах никаква тръпка когато се виждахме, просто защото си бяхме писали 2-3 часа по skype преди това.
    Със сегашния пак се търсим много ама по телефона. И е съвсем друго да изтръпваш при всяко sms-че или да умираш от кеф когато ти звъни. Вълнувам се като за 1ва среща когато се виждаме.

Skype e средство за комуникация. Там трябва да има една уговорка и всичко да става на живо. Не трябва да ставаме online хора. Губи се смисъла на много неща.
    Това прозвуча като пълна тъпотия. Единствената разлика между скайп и телефоните е, че по телефона си плашащ, докато в скайп - не. Ти пак може да изтръпваш при всяко скайп съобщение, което ти праща, или да умираш от кеф, когато ти звъни в скайпа. При теб очевидно нещата са така заради смяната на гаджето.

Ако наистина се обичат двама човека, няма опасност да си омръзнат.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Със сегашният ми приятел, преди да заживеем заедно, се виждахме всеки ден, пишехме си по цяма вечер и говорехме с часове по телефона. Няма признаци да сме си омръзнали. Не прехвърляйте вината върху интернет. Ако сте си омръзнали сте виновни само вие и никой друг, най-малко скайп.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

зависи- ако връзката е изцяяло базирана на интернет комуникация, то тръпката в нея умира много по-бързо, отколкото в нормална връзка..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Ами ако говорим за любов, едва ли, но само при положение, че простотийите със скайп-а са умерени. Принципно аз съм твърдо против, но всеки решава сам за себе си.

Не бих казала,с бившия ми бяхме от един клас,след училище винаги оставахме заедно,след това поне по 2-3 пъти се чувахме по телефона,а след това си пишехме по скайп по 1-2 часа и абсолютно винаги имахме какво да си кажем и определено тръпката не се беше загубила!

Град
    бълХаристан
    интернет даже помага за намиране на любов. платена в бг-ескорт
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Кой нормално развиващ се човек ще виси по цял ден пред компютъра, за да пише разни малоумни емотиконки на половинката си на всяко възможно място, където тя има регистрация? Т'ва не е обсебващо, ми не знам какво е.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    В повечето случаи, скайп и други подобни програми за комуникация, съсипват отношенията.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    мен ме дразни, че у скайпо нема емотикона иебан
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Идеята на скайпа е готина - дава ти възможност да подържаш някаква връзка с човек който е на разстояние от теб.Друг е въпроса че е трудно се осъществява връзка от разстояние.По темата - аз ако нямам други заниманя освен по цял ден да си пиша лиготий в скайпа,мисля че омръзването на гаджето ще ми е най-малкия проблем.

Любов по интернет - е те такова животно нема!
    Ако искаш да построиш кораб,
    не започвай да караш хората да събират дъски,
    да разпределяш работата и да даваш заповеди.
    Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Имах една позната,нейния приятел беше заминал в чужбина за няколко месеца webcam-a ,слушалките и скайпа им бяха единствената възможност да подържат връзка.Тва е хубавото ,за лошото вече се изказах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си