.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    до голяма степен да...
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от BgHtH
    Имах една позната,нейния приятел беше заминал в чужбина за няколко месеца webcam-a ,слушалките и скайпа им бяха единствената възможност да подържат връзка.Тва е хубавото ,за лошото вече се изказах
    Дам това мислих и аз да пиша. Като цяло скапва отношенията, а и дори да не го направи, друг плюс освен този не виждам.

Зависи от много неща - от хората, от характерите, все пак различни хора, различни идеали . . всичко е относително. (;

Абсолютно да !
    Има хора, които казват тежки думи на гаджетата си (от сорта на обичам те и пр.), немогат да ги кажат очи в очи, защото ги е страх какъв ще е резултата (личено наблюдение), оправдавам ги, но съвземете се бе майка му стара, за к'во подяволите живеем ?!
    This is my fight, everyone's got one !

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Амиии зависи
    С моя преди да тръгнем си писахме в продължение на 4-5 месеца,като последните 5-6 седмици си пишехме от сутрин до вечер (буквално).Даже на няколко пъти се е случвало да отложа някое излизане за да мога да си пиша с него.Благодарение на скайп успяхме да се опознаем от една друга страна,успяхме да се сприятелим адски много и т.н.
    Сега вече си пишем доста по-малко,защото в скайп почти няма к'во да си кажем (колкото и странно да звучи).Предимно се лигавим или си пращаме баналните целувки и мечки.За щастие тръпката все още си я има.Всеки път,когато дойде да ме вземе,или ми пише СМС,или ми се обади аз се вълнувам адски много.

Тааа общо взето всичко си зависи от хората в дадена връзка.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Пловдив : )
    По принцип не я убива. Ако ннаистина искаш да си с някой ти се иска да имаш контакти с него възможно най-много. Проблема е,,че много хора замениха реалното общуване изцяло с виртуално и това,което казват зад клавиатурата и монитора,нямат смелост да го изрекат ,гледайки въпросния човек право в очите,държейки ръката му...
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Цитирай Първоначално написано от bathory
    skype forever
    точно така
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mного.Като сме заедно никога не се караме по мсн-а ако си пишем постоянно.Ние не си пишем де ама ако се случи за 1 мин да е пак ще се скараме.
    Да не говорим от фейсбук колко караници дойдоха.

ако повече сме на скайп и фейсбук ,определено любовта се прецаква

Голям фен
    Град
    Лондон
    Определено оказва влияние и то доста голямо . Много семейства се разделят именно от този факт. А и реално интернет пространството открива толкова възможности за запознанства ,че дори и по каталог можеш да си избираш От части все пак си има и своите ползи ,но мисля ,че повече са негативните аспекти.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Оо да разваля я .. Колко пъти сме се карали по скайп .. А иначе на живо никога нямаше да стане .. Ама като сме на много разстояние един от друг .. Няма начин - или телефона, или скайпа!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си