.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Как?

Как?

Момиче на 16 съм.Допуснах грешката да се влюбя до полуда в едно момче...и от един обикновен човек эа мен да се превърне във всичко което имам...държанието му към мен се променя всеки ден.Ту е мил и се държи като мой приятел а в следващия момент се държи брутално.Родителите ми ме иэоставиха при 80 годишната ми баба с обяснение че няма място эа мен вкъщи - апартамента ни е малък.Тя се грижи эа мен.Имам приятели.Това момче преобръща допълнително раэбъркания ми живот.Все си мисля че ме харесва эащото така беше каэъл на един негов приятел но после отричаше.Эа това се питах как да раэбера дали ме харесва?Как да го спечеля? :P
    .................

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Как да го спечелиш? -бъди себе си.
    И все пак - или вашите са задници и са те зарязали, или ти се правиш на интересна и изкарваш нещата,все едно са те изоставили, все едно вече си сама на този свят.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    А защо не се откажеш?? И без това живота ти е доста объркан,а тои го обърква още като дори още нямате никаква връзка.

Град
    Пловдив
    Вземи да се осифериш. Зарежи такива дето се държат странно. Ако те харесва няма да отрича. Невинен до доказване на противното => не те харесва докато не дойде да ти каже. А дали вашите не са ти оставили при баба ти защото си променила до толкова държанието си, че са решили, че ти трябва време да погледнеш от друг ъгъл на света.
    Skype -> lucasboy_k
    FaceBook -> LucasBoy
    Default за навсякъде -> LucasBoy

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Малко ти е тежичко положението...Както казаха:бъди себе си.Поговори с него за държанието му и му кажи,че така те наранява.Опитай се да бъдеш по-тактична и внимателна,но без да го задушаваш с думите си.Не разбрах-вие гаджета ли сте?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Да ти имам и родителите ....

Говори директно с него Няма по-добър начин от това

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    мацка в прекалено големи филми се вкарваш и сама си правиш живота по-гаден...показваш му това,което си като човек-ако те хареса ок ,ако не да духа супата..нещата винаги са лесни стига да ги погледнеш от правилния ъгъл-а той е ,че с него нито започва нито свърша света ти,нали

Мега фен
    Град
    Earth...
    Попитай го директно...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    кафе? покани го да излете кво толкоз ?
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    А защо не се откажеш?? И без това живота ти е доста объркан,а тои го обърква още като дори още нямате никаква връзка.
    +1
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

няма нищо по добро от разговор очи в очи

Ми мисля че трябва да поговориш с него...да попиташ дали онова което е казал на приятеля си е истина .... Защо понякога се държи с теб еди как си и тка .... а относно как да го спечелиш....разбери какви са интересите му .... какво е хобито му... и тка .... успех ;]]

Град
    Пловдив : )
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Да ти имам и родителите ....

Говори директно с него Няма по-добър начин от това
    +
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си