- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Какви са скоростите ви за интернет,и на какъв интернет сте?
Какви са скоростите ви за интернет,и на какъв интернет сте?Моите са:
И съм на кейбълтел 15мб кабелен интернет
Много ясно, че оптичния е 100 пъти по - добър от кабелния, па тоя през телефона въобще няма какво да го коментирам.![]()
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
амиии на някакъв лан кабел на евроком съм май обаче връзката към тоя комп я правя през рутер с wireles антена и тегля с 5-6-7 мега байта/сек и ми стига,от дата.бг е обикновенно с към 4 а от торентите дет има сиид 6-7 близо 8
п.с забравих а кажа че и ъплоада ми е добар 3 мб/с съм стигал
по пътя на логиката давам кабелен![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
кабелния е най-добър защото не прекъсва и достига скоростите 90% от времето си ама за да си пуснеш 50 мб сиг. ще ти излезе 1 торба с пари
Не, щи излезе един кашон със стинки, всеки месец..Първоначално написано от koko95
И няма такова като ли-фи, има Wi-Fi
П.П.Разгледах малко до 25 страница, и забелязах, че коко95 е пуснал 34 теми...И искам да те питам, не те ли мързи?![]()
не ме мързи,нз за тебеПървоначално написано от Reaper93
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Как да не те мързи, чак "не знам" съкращаваш, и главни не пишеш...Първоначално написано от koko95
за каква скорост плащате?
ОДИН!!!
Макар и далеч да не е най-бързия нет,то определенно е най-стабилния който съм имал!Първоначално написано от mitakavg
![]()
В момента имам интерес към нета по оптика на Спектър нет,но ще видим кога,какво защо...
Някакви отзиви да имате по-специално за оптичната им мрежа?![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Оптичната им мрежа е доста добра, преди бях на тях, но сега съм на Нет1, които също предлагат оптика до дома и нета на два три месеца веднъж да спре за няколко минути...Добри са spnet, и Нет 1, ама на вторите им са доста по-изгодни офертите.Първоначално написано от Lav40
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
ВИВАКОМ
download 1,1 MB/s
upload 60-70 kb/s
С интернет експлорър:
С мозила:
Доста големи разлики...
Ако може и някой друг да си направи експеримент![]()
На селото ми до София на 17 км от София е някакъв местен ддз къв вижте го лан е:
![]()
забелязах че спектрум нет не предлагат хубави скорости,и всички повечето сме на исп интер-бг.ком(това добър ли е).И какво мислите за мегалан интернет+кабелна
И да питам къв е тоя нет за 10 лвПървоначално написано от Alexandra1993
И да питам според вас кой е най-добрия исп