.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: МАЛКО HELP :(

МАЛКО HELP :(

Харесвам едно момиче от съседния клас (добре се познаваме, от 2-3 години сигурно) и искам да и предложа да станем гаджета, но не мога да намеря сили, защото съм пълничък.Чувал съм от момичета, че съм сладък и симпатяга (без ирония), но все пак ... Отличник съм и от следващата година ще уча в елитна гимназия, но все ми се струва, че момичетата гледам само външния вид на момчетата. Разбирасе, че външния вид е важен, но те оценяват само това. А не оценяват качествата.

Моля някой да ми даде съвет (разбира се старая се да отслабна) как да и го кажа и какво да правя.

Град
    Сред маЙни, маЙна ...
    Значи, ако момичето ти се кефи и не се влияе от мнението на своите приятелки, едва ли килограмите биха били пречка, при положение че имаш воля да се справиш с този "проблем", все пак за някои момичета е по-важно дали вторият етаж е обитаем. Тъй че покажи и к'во представляваш, не се спичай и комплексирай, дръж се на ниво и ако тя е момиче на място ще го оцени и ще ти даде шанс да се докажеш.

Пп: що реши, че само момиче може да помогне
    Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.

Килограмите да не те тревожат особено, след годинка-две ще изчезнат и ти ще станеш по-висок. Всичко си опира до характера - ако си общуваш свободно и открито и не се притесняваш от външния си вид няма да имаш проблеми. Ако все пак тя ти откаже - не се отчайвай, винаги има следваща (:

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Коремни преси.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от HiM
    Значи, ако момичето ти се кефи и не се влияе от мнението на своите приятелки, едва ли килограмите биха били пречка, при положение че имаш воля да се справиш с този "проблем", все пак за някои момичета е по-важно дали вторият етаж е обитаем. Тъй че покажи и к'во представляваш, не се спичай и комплексирай, дръж се на ниво и ако тя е момиче на място ще го оцени и ще ти даде шанс да се докажеш.

Пп: що реши, че само момиче може да помогне
    Благодаря за съвета

Ами мислех, че може да ми помогне само момиче, защото исках да разбера какво мисли по въпроса другата страна, но явно съм сгрешил.

Благодаря и на останалите. Цяло лято (всеки ден) ще играя по час, час и половина баскетбол.

Ако това е момичето, което търсиш, значи няма да има значение за нея външния вид. Действай смело, с отлагане само повече си тровиш нервите. Или ще стане работата, или няма - разбери кое от двете ще е. Не познаваме нито теб, нито нея, така че не можем да ти кажем какво ще се случи нататък. Успех!
    Ако искаш да построиш кораб,
    не започвай да караш хората да събират дъски,
    да разпределяш работата и да даваш заповеди.
    Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...

Вместо да киснеш пред компютъра и да пускаш тъпи теми отивай да блъскаш във фитнеса.

Град
    Сред маЙни, маЙна ...
    Цитирай Първоначално написано от teenspiritt
    Вместо да киснеш пред компютъра и да пускаш тъпи теми отивай да блъскаш във фитнеса.
    Хаха пълни глупости, не се занимавай с фитнес - рано ти е, цъкай тенис на маса, футбол, баскетбол, коремни, лицеви, но фитнес не, пък и килограмите се израстват, все пак си 7/8 клас, доколкото разбрах.
    Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.

Брато стискам ти палци! Давай смело и да не ти пука :P
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Поработи над самочувствието си и си пробвай късмета, няма какво да губуш.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Съгласна съм с предните мнения. Успех с момичето ! И като има новини, пиши! Чакаме с нетърпение :P

Пич, само тъпите кифляци се интересуват единствено от външния вид и не оценяват качествата
    Ако видиш последния ми възлюбен, ще си промениш бързо мнението.

Както казаха и преди мен, ако това е момичето за теб, външния вид няма значение. Давай смело. Няма от кво да се притесняваш !
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Благодарности

Благодаря на всички за съветите.

Може ли някой да даде умен и оригинален съвет как точно да и предложа, защото още нямам опит в тези работи?!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    *FACEPALM*

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    2 месеца фитнес, напрай големи баници и си готов нее ти треа да измисляш нищо... прегледай интернета за тренировки, но не взимай хапчета и не дигай щанги защото ще доведе само до лошо
    GTA Stunting

Re: МАЛКО HELP :(

Май изпускаме основната идея на автора.
    "Моля някой да ми даде съвет как да и го кажа и какво да правя."
    С малко усилия(МАЛКО HELP все пак) ще проведете следния разговор:
    "-Ае да излизаме.-Не.-Айде де.-Хуу." Дано ти върши работа. Късмет.

евaларка брато. Виш ме мен - уча в НПМГ с профил mатематика, информатика и aнглийски език и непрекъснато съм на плуване, на тенис, колоездене, фитнес, лостове, тенис на мас. Сys сегашното ниво в "елитна гимназия" се влиза лесно. Може и да не учиш толко и пак ще стане.
    Да си само умен (моята неправилно използвана дума за човек изкарващ добри бележки) няма нищо лошо.
    Да си само пълен означава че си пичага 80% и 20% комплексар. Пичовете са наистина 'пичове' и е приятно да разговаряш с тях

Обаче и да си зубър и дебел всяко момиче си прави 1+1=2 (т.е. той само учи =>зубър е => не спортува =>дебел е.

Teenspirit ти го каза много добре, а кат се замисля май и на мен някой трябва да ми го кажe, щом пиша постове, които няма да променят нищо на 14 годишни момченца с много амбициозни родители, които имат объркано чуство за реда на приоритетите на един 'тийнейджър'
    Тоя извод си го извадих от това че каза "истинските качества", което значи, че някой ти е повтарял "да не ти пука че си пълничък (свинята майка), нали си ми умничък. Айде сега реши 2 задачи и ще ти дам сладкишче" (май прекалих малко).

Момичетата на 14-18 не ги интересува дали си умен и дали ваще имат пари, а дали знаеш как да говориш с тях (което се постига само с опит) и колко ти е голяма баницата (тва е само стимул да спортува, иначе не е от голямо значение).

Ако ти гледа само външния вид я заеби.. Важен е характера.. Защото красотата след време изчезва

Цитирай Първоначално написано от kadishona
    евaларка брато. Виш ме мен - уча в НПМГ с профил mатематика, информатика и aнглийски език и непрекъснато съм на плуване, на тенис, колоездене, фитнес, лостове, тенис на мас. Сys сегашното ниво в "елитна гимназия" се влиза лесно. Може и да не учиш толко и пак ще стане.
    Баце ЕВАЛА ти правя, ако в дейстивтелност се занимаваш с всичките тези неща!
    За съжаление се ограничам само с баскетбол (вярно, че по 2-3 часа на ден поне, но все пак) , за повече просто нямам воля, пък и енергия
    Фитнес почвам веднага лятото редовно, миналото лято просто ми дойде адски добре.

За останалото също си напълно прав.
    Авторе, сега ти е времето на живота (заедно със студентските години, хехе) повярвай ми, не искаш да си го пропишееш с учене.
    Оценките, които изкарваш в даскало нямат абсолютно никаква връзка с бъдещето ти.
    А колкото до момичетата - не ти трябват нито пари, нито външност - просто когато трябва да бъдеш нежен с тях да бъдеш нежен, а когато трябва да бъдеш мъж - да бъдеш мъж. Толкоз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си