- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ядоса ме до нема и къде...
кво ми беше добре докат си немах гаже, а тука от 2 седмици косата ми побеля от нерви... аз както съм спокоен и уравновесен човек по темата любов неска ме изкараха извън нерви...
снощи ми пише гажето неска да се видим и се разбрахме като е у Пловдив да се обади, към обед ми пише от някъв телефон че след малко е в Пловдив и ше ходи за някъв подарък на няква нейна приятелка, аз и казах че ше я чакам на едно място, да дойде да занеса едни документи и да ходим на кафе. Отивам аз на Билата звъня и и тя вика ела в подлеза да видим за подарък, аз и викам ше те чакам на паркинга като се оправиш ела (тамън в хавтомобила климатика почна да духа студено) тя вика не е ела моля те. И аз кво да права отивам и в подлеза кво да видя тя с една нейна приятелка и един пич, май нещо бившо гадже щото специално се върнал от Гърция за нейната абитюрентска и явно си има некви чувства пък и тя към него сигурно, и мене както ми беше топло направо изпуших. Аз очаквам да купи подарък и после да идем некаде двамата пък то кво се получава... Както и да е, купи там подарък и вика айде на кафе, то хубаво ама аз работа имам, че тея пари не растът по дърветата, викам ше оставя документите и ше дойда и тя вика добре и тръгна без нищо да каже... свърших аз работата, отивам в кафето сядаме и почвам да си правя лаф с пича и приятелката на мойта приятелка, пък тя само ме щипе, хапе, зима ми цигарите, което е голяма грешка, и само вика скучно ми е... Ония пич отиде да си земе колата и останахме тримата и пак лаф, и тя пак мрънка че не и обръщам внимание, не мога да разбера как трябва да и обърна внимание, сигурно да я изнасиля на масата... ставаме от кафето, и тръгваме, аз докато слена и тя вече 20 метра пред мене, видя че колата е долу и я подмина, аз викам чао и тя пред мене 20 метра се обърна и ми махна, как да не те изнерви тва![]()
тръгвам да видя едно друго момиче кво прави, поне тя да ми оправи настроението и кво става, получавам смс-сърдя ти се, неска никво внимание не ми обърна, ше го запомня тва. и аз и пиша, да не ти се разсърдя аз и да стане беля. тя се успокои нещо и ми пише ние ше ходим в папараци до катя, ако искаш ела. Много добре знае че хич не обичам да ходя по дискотеки.... аз учтиво и пиша че не ми се ходи да си прекара приятно. Отивам аз на среща на фен клуба и телефона ми звъни, излизам да говоря ма нищо не се чува, само някво викане, затварям след малко пак същото... изключих си телефона и след срещата и звъннах и тя вика ние сме пред хотела и чакаме катя да влене ако искаш после да пием кафе някъде, аз я питам с кои е тя вика с пича от обед и нейната приятелка, аз и викам ако искате в екскалибург отивам вие елате и тя вика ше видим. отивам аз поръчах си кафе, пък там имаше някъв рожден ден на някви малки и така викаха че ме заболя главата, по едно време получавам смс-ние се върнахме в рестуранта евентуално по късно ше дойдем в Пловдив и ше ти пиша. Как ше се почувствате ако некви 8 годишни ви викат на главата и вие чакате гаджето с още 2 човека да дойдат и след 30 мин да ви кажат че няма да дойдат![]()
Та така неска ми дигат кръвното яко и да видим до кога ше е така...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
така е майна, "обичай" я там по два пъти на ден и не се занимавай
едитнах, че да не се разсърди някой
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Май трябва да поговориш с приятелката си и да й обясниш, че такива номерца няма да й минават още дълго...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Явто те прави на лудСъс изречение от сорта "На луд няма да ме правиш" няма да стане. Вкарваш я в строя и това е.
комплексарщина, тузаро, комплексарщина.![]()
ако тя не е душата на компания й става досадно, скучно, етц., затва ти върти и такива кифленски номера, 'щото не понася някой друг да е центърът на вселената освен нея.
имала съм наблюдение върху такава връзка и мисля, че е най-добре да си преустановиш симпатиите към друга, че да не ти побелее косата съвсем.
не мисля че е тва, щото от давна се познаваме и не иска да е център на компанията. явно има нещо друго което не разбирам...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Може би иска да се занимаваш само с нея,да говориш само с нея,да се целувате непрекъснато,т.е да я обсипваш с вниманиеи аз съм се чувствала и съм правила като нея и тва са причините
![]()
Ама и ти пък какво й уидисваш на акъла
Оставяй я там, имаш си работа. Тя сама ще дойде като види, че не става на нейното.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
хех смятайй.. ама тя тая нещо не я слуша главата (не се обиждай) На колко години е ако не е тайна.. ? И защо и се връзваш на акъла?? на мен държанието и ми изглежда някво несериозно и детинско..
Тази май се опитва доста да те разиграва..
Мен ми се струва, че нещо е заради пича . . или ддз
Просто 1 - 2 пъти като не й обърнеш внимание и може би ще спре ;] като види, че тия номера нещо не минават.. може пък да се усети . .![]()
I don`t care .. ;] ..
Бейб, тая .. иска да я набияОпитва се да си наложи мнението и се опитва да те накара да и вървиш след г*за.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Купи й близалка да запушиш устата. Казваш, че е абитуриентка скоро, а се държи като петокласничка.![]()
Струва ми се, че за това й държание е виновен онзи от Гърция. Дали иска да го кара да ревнува чрез теб и да се връща при него, не ми е много ясно. Но и не ми е много ясно как не си я "одрусал" словесно досега.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тузаро и сериозна тема в този разделАз я прочетох цялата
![]()
Пич, заеби я...
Тузаро ти си за бой че и ходиш след акъла.
Ефтинки номерца ти пуска, що се връзваш?
Къде е проблема да поставиш въпроса директно? "Ако искаш да си с мен ще спреш да ми играеш номерца, а ако искаш да си играеш номерцата - ще си намериш друг да ти ги търпи." Да видим тогава къде ще шикалкави
И хич да не се връзваш на капанчетата, дето ще ти постави.
В крайна сметка тя е длъжна да пробва кой колко акъл има в главата. Пък ти ако имаш акъл - хич няма и да се церемониш с нея.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз предлагам с другоПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Тузаро,не й позволявай да се ебава така с тебе,бе....аз досега да я бях отрязала,лигави работи![]()
tuzaro от всички твои мнения, които съм чела в този форум съм останала с впечатление, че си доста уравновесен човек, приемащ нещата по-скоро на бъзик.Защо позволяваш на някакво си момиче да те прави на пълна шматка ? Уж пичката е абитуриентка, а държанието, което проявява далеч не оправдава възраста и. Прочетох цялата тема, опитах се да погледна нещата от нейната гледна точка може би, но уви . . единственото, което проумях е, че върти курвенски номера.Съжелявам за казаното, но лично мое мнение все пак, искрено ще се радвам, ако греша. (:
Tъй ще да е. . и аз така мисля :С Не се оставяйПървоначално написано от justonegirlwithonehope
Чакай тя да ти звъни и като кажеш един път "не" не й позволявай все пак да те накара да стане на нейното.Както т'ва до подлеза кажи оставам да та чакам тука и точка.
Иначе си го представих много образно :Д Точно там в тая махала съм си прекарала живота :Д
неска си поговорихме и сичко е ток и жица, а въпросния човек и е приятел добър и даже някъв братовчед
[quote="onestar"]Май трябва да поговориш с приятелката си и да й обясниш, че такива номерца няма да й минават още дълго...[/quote.Подкрепм и зов не си срув нервие и де.
![]()
мечтата ти
Е първо казваш, че момчето било неин бивш, а сега братовчед ?Може аз нещо да не съм разбрала де, ама с такова впечатление бях останала от темата.
+1Първоначално написано от onestar
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК