Здравейте ! Имам проблем свързан с тази за мен - тъпа тема която не обичам , но ето , че пак хормоните в мен бушуват . Има едно момиче с което учих ( в един клас ) до преди миналата година . Тя ми беше ( и мога да кажа все още ми е ) много добра приятелка с която мога да излизам - и така правя ( от време на време ) . До тук добре нали ? Ами прочетете останалата част - Преди няколко дни попаднах на едни нейни снимки които една моя позната ми сподели по skype . Като се замислих си спомних , че съм имал някакви чувства към нея и за жалост все още имам , но този път те ме разкъсват от вътре ( знаят къде да нападат ) . Днес се чухме и решихме да излезнем скоро , но проблемът е , че повече няма да мога да я погледна по начина по който съм преди това , защото просто искам да е моя ! - Не е само с нея , а с всичко . Може би съм разглезено хлапе както казват някои мои познати . Та въпросът ми е :
Да действам ли и по точно как ?

Да споделя само , че тя ме има едва ли не за брат . Ако някой каже , че така е по-добре да оставя нещата просто да не пише . Не съм от хората които се предават . Може да не постигна това което съм искал веднага , но с времето го правя - I'm not a loser !

Много я обичам от преди това и бих направил всичко , стига тя да е щастлива . Мога да я подкрепям с морална и финансова помощ ( от която не мисля , че има нужда , но все пак ) .

Години : 16 .

Сажелявам ако съм пропуснал някоя буква или дума , но бързах като писах поста .

Благодаря на всички предварително !