Здравейте.Нямам звук на компютъра и мисля,че си истрих драиверите или както там се казва...Влязох в control панела и sounds and audio devisec и там не мога да си мръдна някак си не дава да бутам.Та нали ямше някакъв трик където през последните няколко дена ли седмици незнам като натиснеш нещо и всичко което си истрил и променил се завръщаше.И много ви моля да ми кажете как да го направя или ако знаете как да си върна звука.Благодаря![]()
Изписва ми това Bad DirectSound driver.Please install proper or select another device in configuration.Error code:88780078 Вече съм наясно че съм истрила нещо та въпроса ми е как да го върна?
Инсталирай нов драйвер за Звука !
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Защо да го връщаш? Не можеш ли да го инсталнеш наново?Когато си купи компютъра ,дадаха ли ти някаква кутия или някакви дискове.В тях са необходимите драйвери за компютъра.Виж отвори ги и където пише Sound drivers цъкни на install...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
рестартираш ф8 саве мод но и ис избираш дата
ОДИН!!!
Аз имам същия проблем..с компютъра нямах диск. Как да си го оправя.. Как да инсталирам "нов драйвер"
![]()
![]()
Кажи ми какво е дъното ти на компютъра и операционната ти система и ще ти намеря нужния драйвер!Първоначално написано от sweetest
![]()
П.С. - Ще почна да вземам по 5 лв. за оправяне на звука онлайн...![]()
На мен се чува звука когато се говори по скайп.Но пък в youtube и vbox7 и др,не се чува звука на песните. Как да го оправя?