.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: звук

звук

Здравейте.Нямам звук на компютъра и мисля,че си истрих драиверите или както там се казва...Влязох в control панела и sounds and audio devisec и там не мога да си мръдна някак си не дава да бутам.Та нали ямше някакъв трик където през последните няколко дена ли седмици незнам като натиснеш нещо и всичко което си истрил и променил се завръщаше.И много ви моля да ми кажете как да го направя или ако знаете как да си върна звука.Благодаря

Изписва ми това Bad DirectSound driver.Please install proper or select another device in configuration.Error code:88780078 Вече съм наясно че съм истрила нещо та въпроса ми е как да го върна?

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Инсталирай нов драйвер за Звука !
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Защо да го връщаш? Не можеш ли да го инсталнеш наново?Когато си купи компютъра ,дадаха ли ти някаква кутия или някакви дискове.В тях са необходимите драйвери за компютъра.Виж отвори ги и където пише Sound drivers цъкни на install...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    рестартираш ф8 саве мод но и ис избираш дата
    ОДИН!!!

Аз имам същия проблем ..с компютъра нямах диск. Как да си го оправя.. Как да инсталирам "нов драйвер"

Цитирай Първоначално написано от sweetest
    Аз имам същия проблем ..с компютъра нямах диск. Как да си го оправя.. Как да инсталирам "нов драйвер"
    Кажи ми какво е дъното ти на компютъра и операционната ти система и ще ти намеря нужния драйвер!

П.С. - Ще почна да вземам по 5 лв. за оправяне на звука онлайн...

На мен се чува звука когато се говори по скайп.Но пък в youtube и vbox7 и др,не се чува звука на песните. Как да го оправя?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си