.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Град
    plovdiv

Внезапна промяна

Как бихте реагирали ако ваша приятелка изведнъж спре да ви търси,да ви пише,да прекрати всякакви взаимоотношения при положение,че само до преди няколко дни сте били неразделни,заедно всеки ден.Говорите с нея и тя мило ви обяснява,че няма нищо такова,че просто така се е получило в дадения случай,че е нямала възможност да осъществи връзка с вас и така нататък,в общи линии,че няма място за притеснение.Но...нещата си остават така и вие си блъскате главата и се скъсвате от мислене какво би породило такъв обрат във вашите отношения и приятелство и защо тя не ви казва истината.Според вас вие не сте направили нищо нередно и всичко до момента е вървяло добре,но уви ...
    Какво е мнението ви по този въпрос,защото на мен не ми идва нищо на ум относно случилото се

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ъм... има някво обяснение, защо го крие, уви, си е нейна работа... а може и да се е случило наистина така... че да няма време за тебе... особено ако има някаква работа.. и аз съм го прайл тоя номер...

Град
    plovdiv
    Не,не няма никаква работа Забравих да добавя,че досега 100 пъти я хващам

Град
    Дружба
    еми след като си "блъскаш главата и се скъсваш от мислене" това, което мога да те посъветвам, е: не се коси... не всичко има логично обяснение (макар всички да ламтят за такова)... дигни й скандал ако щеш, да види, че няа оставиш тка нещата, може и да си внушаваш.. ама щом си я "хванала" (не разбрах кво искаш да кажеш с това) съмнява ме... ем деазнам...

Град
    plovdiv
    как мога да си внушавам като до вчера бяхме неразделни а днес вече не ме поглежда а колкото до "хващането" ами в лъжа.. предлагам и да се видим както обикновено,казва ми,че е заета,че трябва да ходи на лекар,а след малко я виждам на кафе с други хора и т.н.

Повече от фен
    Вината е в теб .. Не знам какво й правиш,ама я дразниш адски много,затова така става ;d По-добре се откажи ..

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от tArIkAt
    Вината е в теб .. Не знам какво й правиш,ама я дразниш адски много,затова така става ;d По-добре се откажи ..
    Ако наистина е така,защо по дяволите не ми каже истината с какво я дразня и защо.Нямам ли право на обяснение??Да разбера къде ми е грешката и какво толкова правя поне разбрах,че не е искрена а по скоро лъжкиня

Град
    Дружба
    никой не е длъжен да дава обяснения... that's the reality we live in...

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    в повечето случай на непознати или др може би да,но като се има на предвид колко бяхме близки,колко неща съм правила за нея и че по този начин ме наранява със сигурност изисквам обяснение за поведението и

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от mishet0
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    в повечето случай на непознати или др може би да,но като се има на предвид колко бяхме близки,колко неща съм правила за нея и че по този начин ме наранява със сигурност изисквам обяснение за поведението и
    Не казвам, че Tempest е напълно прав, но до някъде може и да се съгласим с него. За някои причини не са необходими думи. Времето и това, което си правила за нея не означават, че си спечелила вечен приятел. Може да си й доскучала, може да си станала излишна в игрите й, може да си е намерила готина компания, в която да мисли, че прекарва времето си по-пълноценно от пътите, в които сте правили нещо заедно... Каквото и да е, ако ти е истинска приятелка, все някога ще си спомни за теб и отново ще те потърси, но можеш и да се замислиш дали причината може и да е някаква още по-голяма дреболия като това например ти да не я търсиш достатъчно? Приятелството е двустранен процес. Трябва да правиш това, което правят и за теб. Но ако все пак не е нито една от причините, които ти изредих, то остава и нещо дори по-вероятно. Да си я обидила по начин, който трябва да ти се намеква очевидно по начина, по който в момента е прекъснала всякакви връзки с теб. Досети се каква може да е причината в теб за нещо? Може и да сглобиш пъзела...

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Въш сега ще ти кажа другата гледна точка ... С моята мн мн добра приятелка бяхме неразделни и изведнъж аз спрях да я отразявам така да се каже... Не й казах защо само че имам проблеми и че искам да съм сама ... Е така е имам големи проблеми за които неискам да говоря с никой ама наистина с никой и когато съм с нея ме пита как съм защо съм така и аз незнам какво да и кажа неискам да я нараня ама неискам и да ме тормози постоянно с въпроси на който неискам да отговарям защото съм сметнала че е по-добре сама да се справя с това отколкото да й кажа... просто трябва време ... Поне при мен , при нас, е така ...
    усмех мила
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си