- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лекуване на стрии?
Аз имам въпрос. Тъй като няма смисъл да правя нова тема искам да попитам. Днес си говорих с приятелки за тея прословути стрии и за това, че като се печеш те изпъкват повече, а пък не трябвало да се излагат на слънце. Аз имам няколко на крака зад коляното и няколко на бедрото... Ужасно са.. Когато му е било времето въобще не съм знаела, че трябва да ги мажа с нещо или пък въобще, че са стрии. Сестра ми наскоро роди и се мажеше с какво ли не и каза, че спасение няма и че нищо не помага. СЕга вече след като са се появили няма как да се премахнат нали? Дори с кремове за белези? Чела съм много неща и знам, че не могът, но все пак аз да си попитам, ако някои има същия проблем като мен. Мерси много.
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Да,не си единственатааз също имам стрии над колената ии дори на гърба
![]()
Затова бях постнала по-нагоре кремчето-Vitassin ..с мас,невен и още нещо е и много помага..добре,че беше той ..
пробвай го .. малко неприятно мирише заради маста,ноо...
струва 3 лв. иска постоянно мазане,но се вижда резултат след време
![]()
![]()
а до колкото до слънцето,напротив мисля ,че като се изпекат ще се заличат малко (поне съм питала Доктори) Успех .. пиши резултати
![]()
LuckyDA това Vitassin къде мога да го намеря? Предполага в аптека нали ? Ам а вече като са от много време избледняват ли ? Мерси многоЩе пиша ако ми подейства
![]()
before nia711
HeavensMaiden йепп..в аптеките.. 3 лвами аз мойте ги получих миналата година .. и не им обърнах внимание,защото през зимата..
не съм му мислила.. но на баща ми един приятел ,който изгоря целия ..кожно ..познаваха жената ,която прави крема..маза се ии сега няма нито един белег .. а до колкото до мойте стрии .. заличават се.. но иска постоянно мазане
дори още когато ги намажа и избледняват.. аз ги мажа всяка вечер .. пробвай .. но не може ей така..хопп и на другия ден да се махнат.. пак казвам иска Постоянство успех.. пиши резултати
![]()
МерсиЗадължително ще пробвам.
before nia711
Не знам за какво се карате ма аз току що си намерих любим цитат.Първоначално написано от sa6opi4a
Първоначално написано от sa6opi4a
Първоначално написано от Frutex
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
before nia711
Витасин-а става за пъпки, проблеми с кожата, петна, екземи, БЕЛЕЗИ...и за тия пари (3,80лв.) ..... Аз съм доволна![]()
Не се лекуват стриите. Може малко да ги заличиш, но няма никога да изчезнат![]()
Ами нямам такъв проблем и не съм ползвала подобни продукти. Може да разгледате от медицинската козметика подобни. Например Виши имат такъв лосион![]()
мдам, ама аз ли4но в момента нямам 300 ли колко лева излишни..Първоначално написано от teddyx33
![]()
Не само ми е тъпо като ми тръгнете "СТРИИТЕ НЯМАТ МАХАНЕ"
ай сиктир е.....
Пък и мани ги тея мазила...
Какаовото масло,свинската мас,зехтина ... от тях също могат да се позаличат.
наистина лиПървоначално написано от teddyx33
лелел благодаря ти много :P
и аз имам .. и съм изчела доста неща лично ако си купите някви козмитични мазила няма да има ефект
![]()
не знам кой Бог те прати ама много ти благодаряПървоначално написано от teddyx33
![]()
![]()
пишете теми за да Ви препоръ4аме нещо и след като някой напише никой не го отразява или не си прави труда да про4ете в интернет за съставкиЗАТОВА ВИ КАЗАХ ВИТАСИН (Vitassin) който е с МАС невен и други неща .. ее
Правила съм си микродермабразио на лицето.Премахва мъртвите клетки и кожата не се зачервява както при изцеждане след парна баня.Козметичката каза ,че имала и представка за отстраняване на стрии.Процедурата била болезнена ,защото се обработва до кръв.Първоначално написано от LuckyDA
![]()