- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво е..
Всеки ден сме заедно.. Не мога и миг без него.. Всяка секунда в която не съм с него е някак празна.. НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ БЕЗ НЕГО..По цял ден сме или у тях, или у нас.. Когато сме заедно искам никога да не свършва..
Когато е вкъщи не искам да го пускам да си върви.. за това остава да спи у нас със седмици.. както и аз у тях.. Мислите че това е гаджето ми..? Не, най-добрият ми приятел е..
.. Не съм сигурна какво точно изпитвам.. не е любов, но е много повече от просто приятелство.. чувствам го като повече от брат.. и го обичам..
Не сме правили секс.. Просто не ме привлича сексуално, както и аз него.. Целувките ни са напълно приятелски.. Изобщо не знам какво се случва между нас.. но не искам да свършва..
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Влюбена си![]()
не съм.. точно за това се чудя какво е
Каквото и да е, внимавай. Ако нямаш намерение да имаш връзка с него (това означава и секс), по-добре вземи охлади нещата между вас. Такъв вид връзки, колкото и да са приятни, ще ти попречат да си имаш нормално гадже в един момент. Никое момче не би търпяло друг да спи при гаджето му, пък бил той и само приятел...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Горкичкото момче ако питате мене... да се тормози със стоене при нея пък тя да казва, че не я привлича сексуалноако питаш мене земете станете гаджета
![]()
GTA Stunting
и кво?
--Лудите, лудите - те да са живи!
Ако ти не си наясно с чувствата си, ние от къде можем да знаем ? И все пак на мен ми се струва, че е любов.![]()
За обичаш някого не означава да ставаш гадже с него.. Аз обичам 2ма приятели, родителите си, котката.. Ма не сме гаджета нали..
Така че авторке, ако и той не изпитва сексуално привличане към теб... Всичко е ОК.
Наистина,горкото момче.То изчаква момента ,в който ще му пуснеш ,а ти тука разправяш ,че не те привличал сексуално...Първоначално написано от Bixel
Ще го съкрушиш ...
--------------------------------------------------------
Каква точно е разликата в усещането ?
Какво е по- различно от иначе ?
Тези приказки никога нямат добър край...
Точно! Накрая винаги има някой с наранени чувства, излъгани очаквания и разбити надежди...Първоначално написано от Nakadah
Защо не го попиташ с какво око гледа той на теб?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
.. е тва е влюбване според мен.. влюбването означава ли непременно сексуално привличане ? според мен се е влюбила в характера му, в държанието му, влюбила се е в времето което прекарват заедно
Да имам чувството че приятелят ти има нещо към теб...а ти не усещаш
незнам ти смесваш връзките заедно -приятелски и повече от приятелски.
И да никое момче няма да търпи приятелят ти да спи у вас ..
И да ... отначало като четах какво си писала помислих че ти е гадже..така че изясни чувствата си защото зареди такива момичета като теб нежния пол получава лоша слава(нищо лично- и аз мн мразя такива хора които незнаят какво искат)
Ами питала съм го..Първоначално написано от onestar
Изпитва същото което и аз към него.. поне от това което ми е казал аз това разбрах.. а той не би ме излъгал..
![]()
абсолютно е вярно.. и аз твърях, че не съм влюбена в един мой приятел.. но какво се оказа.. тръгнахме и сега съм ЛУДО влюбена !!Първоначално написано от DeViLMaN
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]