.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Не знам какво е..

Всеки ден сме заедно.. Не мога и миг без него.. Всяка секунда в която не съм с него е някак празна.. НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ БЕЗ НЕГО.. По цял ден сме или у тях, или у нас.. Когато сме заедно искам никога да не свършва.. Когато е вкъщи не искам да го пускам да си върви.. за това остава да спи у нас със седмици.. както и аз у тях.. Мислите че това е гаджето ми..? Не, най-добрият ми приятел е.. .. Не съм сигурна какво точно изпитвам.. не е любов, но е много повече от просто приятелство.. чувствам го като повече от брат.. и го обичам.. Не сме правили секс.. Просто не ме привлича сексуално, както и аз него.. Целувките ни са напълно приятелски.. Изобщо не знам какво се случва между нас.. но не искам да свършва..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Влюбена си

не съм.. точно за това се чудя какво е

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Каквото и да е, внимавай. Ако нямаш намерение да имаш връзка с него (това означава и секс), по-добре вземи охлади нещата между вас. Такъв вид връзки, колкото и да са приятни, ще ти попречат да си имаш нормално гадже в един момент. Никое момче не би търпяло друг да спи при гаджето му, пък бил той и само приятел...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    а сигурна ли си какво е любовта ? знаеш ли точно какво е чувството от истинската любов ? една голяма любов се заражда от приятелство преди всичко ....

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Горкичкото момче ако питате мене... да се тормози със стоене при нея пък тя да казва, че не я привлича сексуално ако питаш мене земете станете гаджета
    GTA Stunting

Град
    in my weird world
    и кво?
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Ако ти не си наясно с чувствата си, ние от къде можем да знаем ? И все пак на мен ми се струва, че е любов.

Супер фен Аватара на diksi
    За обичаш някого не означава да ставаш гадже с него.. Аз обичам 2ма приятели, родителите си, котката.. Ма не сме гаджета нали..

Така че авторке, ако и той не изпитва сексуално привличане към теб... Всичко е ОК.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    Горкичкото момче ако питате мене... да се тормози със стоене при нея пък тя да казва, че не я привлича сексуално ако питаш мене земете станете гаджета
    Наистина,горкото момче.То изчаква момента ,в който ще му пуснеш ,а ти тука разправяш ,че не те привличал сексуално... Ще го съкрушиш ...

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Каква точно е разликата в усещането ?

Какво е по- различно от иначе ?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Тези приказки никога нямат добър край...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Тези приказки никога нямат добър край...
    Точно! Накрая винаги има някой с наранени чувства, излъгани очаквания и разбити надежди...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Защо не го попиташ с какво око гледа той на теб?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

.. е тва е влюбване според мен.. влюбването означава ли непременно сексуално привличане ? според мен се е влюбила в характера му, в държанието му, влюбила се е в времето което прекарват заедно

Да имам чувството че приятелят ти има нещо към теб...а ти не усещаш
    незнам ти смесваш връзките заедно -приятелски и повече от приятелски.

И да никое момче няма да търпи приятелят ти да спи у вас ..
    И да ... отначало като четах какво си писала помислих че ти е гадже..така че изясни чувствата си защото зареди такива момичета като теб нежния пол получава лоша слава (нищо лично- и аз мн мразя такива хора които незнаят какво искат)

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Защо не го попиташ с какво око гледа той на теб?
    Ами питала съм го.. Изпитва същото което и аз към него.. поне от това което ми е казал аз това разбрах.. а той не би ме излъгал..

Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN
    а сигурна ли си какво е любовта ? знаеш ли точно какво е чувството от истинската любов ? една голяма любов се заражда от приятелство преди всичко ....
    абсолютно е вярно.. и аз твърях, че не съм влюбена в един мой приятел.. но какво се оказа.. тръгнахме и сега съм ЛУДО влюбена !!
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си