.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на DiDiChKa

стъпала и още нещо

B понеделник цял ден бях със сандали с 8см ток ии вечерта като се прибрах имах мазоли ии отдолу стъпалата ми са подути и разранени. Hякакви идеи с какво да се мажа за да мине по-бързо?
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Град
    Пловдив
    аз бях с платформи 11 см и на първо обуване ходих 7 часа супер семпло ;д;д и аз съм като теб,само че моите минаха на следващия ден и днес малко ранички имам..пробвай с крем Здраве
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на zoreto
    Ми аз да ти кажа от хобито и професията ми имам мазоли и не се махат,но те са станали в продължение на много време. Виж в аптеките имаше преди време лепенки са мазоли,но не знам помагат ли изобщо, намажи си ходилата с някво кремче за крака,масаж,това онова и извесно време остави да си починат носи предимно ниски обувки (равни) или поне да не натоварват много стъпалото

снощи мазах с крем здраве но не виждам ефект.....иначе и на мен ми беше първи път с въпросните сандали
    K.

Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Някакво кремче за крака може би. Или лепенка, нещо студено. Аз така правя като ми се разранят лятото

за да не правя нова тема ще питам тук: какво мога да направя за да се отпуснат въпросните сандали?? и с какво мога да махна белези от порязване (на ръцете)
    K.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си