- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хигиена на пениса
С какво трябва да се мие пениса?С какво си го миете Вие самите ?
Има много интимни гелове,но всички са за жени.. (ако има за мъже някой да каже) ?
Питането е сериозно.Отговори като: телена четка и т.н.си спестете
![]()
Вода и сапун са напълно достатъчни![]()
Като са за жени означава, че не са силно активни и не предизвикват раздразнение на нежните части от кожата, което означава, че може и ти да ги ползваш ако обикновен сапун ти причинява зачервяване, подуване или сърбеж.
Skype -> lucasboy_k
FaceBook -> LucasBoy
Default за навсякъде -> LucasBoy
По-леко със сапуна, че хем има някои яко активни сапуни, хем има някои ако чувствителни пи*шки.![]()
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
Красная линия.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако пенисът е по-чувствителен то употребата на собствените ти ръчища не е препоръчителна! Използвай женски ръце - няма да сгрешишПървоначално написано от Wits
![]()
If you can't dazzle 'em with brilliance, baffle 'em with bullshit.
Мен вода и сапун ми стигат!
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
не за вашите крака,не за вашите рацеПървоначално написано от kalpazanka
![]()
вода и сапун секи ден
![]()
бебешки шампоан за коса хем не люти на очите не боли и на главичката от сапуните боли :Х
aLL SaM Ve eBaL
Прах за пране и омекотител, ако е чуствителна областа със домашен сапун, ако се зачерви със соде
оцет за да разгражда киселинните бактерии и люти чушки да не може нищо да припари до него,миеш го с диетична кока кола без захар за по-бърз растеж.
първо го навлажнявам с кърпичка или друго, после го постригвам в тип mohawk и го измивам обилно с една кофа водъ
GTA Stunting
редовното къпане с шампоан и сапън е напълно нормално за хегиената за мъжа и жената. Ако се миеш всеки ден по един път на тези места всичко ще е наред,в големите жеги може и по два -три пъти ...мн пъти стига ти да се чувстваш комфортно.Първоначално написано от Transform
sleda ot lubovta
Сега се сетих, че един приятел беше казвал, че си го мие след всяко пикане.![]()
Аз така правя, или най-малко 3 пъти на денПървоначално написано от Grudi_SeXa
1 път на ден е мнооого малко според мен![]()
+1Първоначално написано от DarthLord
+3Първоначално написано от juveteam
It's too late...