.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    При първата целувка още гледай дъха ти да е свеж.
    Представи си, че си слепвате езиците извън устана, същото става ама вътре. Пак вкарах якото обяснение ..
    Започваш да я целуваш с обисновени целувки, после стават по-продължителни и накрая почваш с език да галиш нейния.
    Нещо таккова.
    +1 след като станат продължителни ако искаш да и пуснеш език си отвори лекичко устата и с език оближи неините устни...така тя ще разбере че искаш да и пуснеш език и тя ще си отвори устата и след това си масажирате езиците нещо такова

Ми кфо се притесняваш.. като за начало следвай движенията и.. пък то от самосебе си ше стане

Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    При първата целувка още гледай дъха ти да е свеж.
    Представи си, че си слепвате езиците извън устана, същото става ама вътре. Пак вкарах якото обяснение ..
    Започваш да я целуваш с обисновени целувки, после стават по-продължителни и накрая почваш с език да галиш нейния.
    Нещо таккова.
    +1 след като станат продължителни ако искаш да и пуснеш език си отвори лекичко устата и с език оближи неините устни...така тя ще разбере че искаш да и пуснеш език и тя ще си отвори устата и след това си масажирате езиците нещо такова
    страхотен екип смее
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

просто действай както го усещаш покажи и всичките си чувства по този нчин
    УСПЕХ

Повече от фен Аватара на razores
    Първата ми целувка с език беше веднага след първата целувка. Не се притеснявай няма нищо страшно

Май някой от форума ще трябва да напише книга : "Техниката на целуване".... Няма правила,направи го както ти идва отвътре и ще стане
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от razores
    Първата ми целувка с език беше веднага след първата целувка. Не се притеснявай няма нищо страшно
    И аз бях така! И след тва си помислих: "И тва ли е великото нещо: целуване с език?!" беше ми спр гадно нз що ;д
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си