.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Малко проблемче ---> Help!!

Може и да ви е писнало от моите проблеми, но искам да споделя.. Родителите ми постоянно се бъркат в личните ми неща! След като се върна от училище ми преравят раницата, преглеждат всички тетрадки и това е адски досадно! Когато пиша на скайпа, те са до мен и гледат всяка една дума, всяка една буква. Когато с гаджето си пишем SMS-и ги гледат и после НиЩо не казват! Чудя се защо го правят. Знам, че искат най-доброто за мен и както се казва да не кривна от пътя, но наистина прекаляват. Не малко пъти съм сядала с тях и съм ги молела да спрат с тези детинщини, казвам им, че вече не съм малко дете и няма нужда от толкова притеснения. Искам да водя личен живот! Но те не разбират и пак си продължават със своето.. Писна ми!! Понякога ми идва просто да се махна и да не се връщам.. Моля ви, кажете какво да правя, защото проблемът е сериозен!

Град
    Пловдив
    абе как ще ти пребъркват раницата?на колко си?коя смяна си?
    малко преувеличаваш.

иначе им казваш стига и това е.това е личното ти пространство-независимо дали са ти родители илине,те са длъжни да го спазват
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

На 15 съм, втора смяна. Може би не се изразих правилно.. Не че я пребъркват, а просто преглеждат всякакви тетрадки отзад дали съм писала нещо и се оправдават примерно, че ще я перат и гледат вътре в джобовете дали има нещо..

Град
    Пловдив
    и кво?всеки ден я перат ..

аз ако бях на теб бих написала отзад на някоя тетрадка СПРЕТЕ ДА МИ ПИПАТЕ НЕЩАТА и мисля,че като ги преглеждат и го видят-ще схванат намека
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Не, не я перат всеки ден. След като я вземат и видят всичко, се оправдават, че в пералнята няма място
    Мерси за идеята!

Град
    Пловдив
    Да... Ама това не трябва да остава само. Може или да го направиш наведнъж или постепенно. На единия ден това в тетрадката, на другия ден накарай гаджето да ти напише смс "вчера си прекарах перфектно, кога ще го направим пак" и го прочети пред тях, след това си вземи кутия цигари и я остави в якето "случайно". За наркотици те съветвам да не се занимаваш, понеже е сериозно и включва дилъри, мн пари и общо взето си е влизане в тъмния свят... Друго-друго...а да. Презерватив или хапчета против забременяване. Ще измислиш какво да ги правиш. Обаче има уловка. Трябва винаги да е твърде очевидно за да знаят, че нарочно си оставила или направила нещо. Трябва да им натякваш, че го правиш нарочно. Иначе ще си докараш големи проблеми. Успех
    Skype -> lucasboy_k
    FaceBook -> LucasBoy
    Default за навсякъде -> LucasBoy

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Аз не бих го понесла... Ако толкова държиш да не правят така, като се прибереш директно в стаята ти с чантата и телефона и там всичко друго, трий си смс-ите, не пиши с никой пред тях в скайп, крий се в стаята ти и като влязат в нея казвай "Да?" и гледай въпросително. Все някога ще схванат, че не щеш да ти се бъркат. Но ако искаш да си запазиш отношенията с тях, по-добре пак говори с тях.

След като вечеряте и вашите са се поотпуснали поговори с тях. Това може би няма да ти е много полезно... 100 % си пробвала. Ами значи ако те притеснява да не научат нещо си преглеждай за всеки случай раницата преди да влезеш вкъщи. Ако искаш да ги издразниш и да им се посмееш си купи (ако нямаш) дневник със катинар и лепни бележка "Строго секретно!". Уверявам те ще ги побъркаш. Ама го слагай на такива по-видни места. По-добре не им вдигай скандал, но почнат ли да мъмрят за нещо им кажи да престанат да се тикат в личния ти живот и ги питай какво по-точно ги интересува.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си